Buna ziua!Am un sp. comercial pe care doresc sa-l inchiriez,abonamentele cu utilitatile sunt pe societatea mea,problema este ca chiriasul va aduce modificari la instalatia de gaze deci vor fi cheltuieli iar eu nu doresc sa-i transfer abonamentele ci sa-i facturez consumul conform cu factura emisa.Ce pot face cu aceste cheltuieli la reteaua de gaze:sa le inregistreze direct pe soc. lui sau sa le inregistrez pe a mea urmand sa i le facturez ulterior?Multumesc!
Buna ziua!Din iulie 2007 si pana in aprilie2010 am lucrat cu timp partial de 4h/zi salariul fiind de 600ron deoarece am studii superioare si s-a considerat sal. minim 1200ron pt.cei cu studii sup.Mai- septembrie am lucrat cu 2h/zi salariul fiind de 300ron/luna brut.Se desfinteaza postul de la 01.10.2010 si voi intra in somaj, cum calculez indemnizatia pt.timp partial?Multumesc!
Buna ziua!O soc. comerciala care nu are salariati,a avut unul care e in somaj, poate sa ii fie tinuta contabilitatea de catre asociatul unic sau trebuie sa angajeze un expert contabil?Nu are cine stie ce inregistrari.Multumesc!
Buna ziua!Doresc sa suspend soc. de la 01.10.2010,am un bun de capital achizitionat in 2007 iulie,cu taxare inversa, pe care l-am inchiriat numai cu tva.Am inteles ca pe perioada suspendarii actvitatii soc. trebuie sa fac ajustare de tva.Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se face,in favoarea cui iar daca nu o fac ce se intampla?Multumesc!#-o
Va intreb acesta chestiune deoarece nu doresc sa platesc imp.forfetar si pt. octombrie 2010 daca se emite incheierea in 10.2010 nu cred in faptul ca va fi scos de la 01.10.2010.Multumesc!
Buna ziua!Doresc sa-mi suspend activitatea societatii cu data de 01.10.2010,va rog sa-mi spuneti cam cand ar trebui sa depun actele la onrc pentru a suspenda societatea cu aceasta data?Cand se considera suspendata cu data deounerii la onrc sau incheierea judecatoreasca?Multumesc!