avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajustare tva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajustare tva

Buna ziua!Doresc sa suspend soc. de la 01.10.2010,am un bun de capital achizitionat in 2007 iulie,cu taxare inversa, pe care l-am inchiriat numai cu tva.Am inteles ca pe perioada suspendarii actvitatii soc. trebuie sa fac ajustare de tva.Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se face,in favoarea cui iar daca nu o fac ce se intampla?Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:53, 10 Septembrie 2010
Chiar nu stie nimeni?
Daca ai activitatea suspendata devii neplatitor de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva chirie sp.com omerica omerica Buna ziua!in 2007 iulie societatea unde lucrez a achizitionat o cladire cu taxare inversa, de atunci si pana in 2010 martie a inchiriat-o optand pt.chirie cu ... (vezi toată discuția)
Bunuri de capital omerica omerica Buna ziua!Am adus aport la capitalul societatii un imobil in 2007, la care la cumparare am aplicat taxare inversa,acum doresc sa suspend societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Calculez prorata florentyna florentyna in februarie 208 am vandut cladiri si terenuri din patrimoniu. in aceste cladiri si pe ac terenur imi desfasuram unul din obiectele mele de ... (vezi toată discuția)