am nevoie de avocat?
suntem casatoriti de 8 ani,nu avem copii.
nu ne mai intelegem din cauza ca zilnic consuma alcool (de 2-3 ani).
toate bunurile comune sunt inca neachitate,inclusiv casa este ipotecata.
as vrea sa stiu cat dureaza un astfel de divort si ce trebuie sa fac.
eu am semnat hartia,dar nu s-a specificat dobanda.
scria doar ca m-a imprumutat cu suma de 1500 eu.
nu am zis niciodata ca nu voi restitui banii !
doar ca acum nu am de unde sa-i dau si dobanda (sustine dl politist) ca a crescut.
nu am dat nici o declaratie pt ca nu mi s-a cerut...
dar nici nu am vazut reclamatia sau o citatie.
am fost sunata de politistul de proximitate...
care a zis ca ar fi bine sa dau ceva din suma,sa se mai linisteasca...
eu cred ca sunt "pe-o mana"
nu am nici un contract .am facut doar o hartie scrisa de mana din care reiese ca un politist m-a imprumutat cu suma de 1500 euro ,pt 5 luni. [din aceasta suma,bineinteles ca 500 eu reprezinta dobanda! ].mi-a facut reclamatie( !?)
am aflat ca reclamatia este pt "abuz de incredere",pt ca am intarziat cu plata..
am vb cu politistul care se ocupa de acest caz [este unul de proximitate!!]si l-am intrebat daca pot face si eu reclamatie pt camatarie sau hartuire,dar mi-a zis ca nu am probe...(pt hartiure am probe !)
dar el are "probe" ca mi-a dat banii ? ca nu am avut martori...doar o simpla hartie scrisa de mana.
nu am nici un contract .am facut doar o hartie scrisa de mana din care reiese ca m-a imprumutat cu suma de 1500 euro ,pt 5 luni. [din aceasta suma,bineinteles ca 500 eu reprezinta dobanda! ].
azi am aflat ca reclamatia este pt "abuz de incredere".
am vb cu politistul care se ocupa de acest caz [este unul de proximitate! ]si l-am intrebat daca pot face si eu reclamatie pt camatarie sau hartuire,dar mi-a zis ca nu am probe...(pt hartiure am probe)
dar el are "probe" ca mi-a dat banii ? ca nu am avut martori...doar o simpla hartie !
Exista posibilitatea de a fi reclamata la politie [ chiar de catre un politist ] din cauza
intarzierii platii unei sume de bani, imprumutate de la acesta [cu dobanda de 10%
pe luna! ],din care nu am putut plati la termen ci doar o parte din dobanda.
Precizez ca am discutat cu persoana respectiva despre problemele ce au intervenit,
si a fost de acord cu o amanare,bineinteles cu o dobanda mai mare.
Acum a inceput cu hartuire [ telefonica,vizite la domiciliu ] si a spus ca o sa faca
reclamatie la politie.