avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate ucsena

Activitate ucsena

Discuție ajutor
buna seara
nu am primit salariul pe ultimile 2 luni,concediul de odihna pe ultimii 3ani,cand am adus la cunostinta ca vreau sa plec, verbal,am fost obligat sa plec cu demisia la zii.nu am semnat nimica si am fost la itm,in urma sesizarii mele de la itm m-am trezit si cu un dosar,,personal,,cu invinuri neadevarate scris la 1luna dupa ce mi-am cerut drepturile mele.ce este de facut?nu am bani sa ma judec cu patronii.........
Discuție urgent
buna ziua
daca contabila nu depune actele la somaj,sanatate, etc ptr o angajata dar plata sa facut ,ce este de facut?
Răspuns la discuția nelamurire
daca am o zi libera pe saptamana,se socoteste concediu de odihna???
Răspuns la discuția desfacere contract de munca
el ma obliga sa plec dar fara sa mi dea banii.
sa merg la itm?

Discuție nelamurire
daca nu am semnat statele de plata,ptr salariu,poate semna patronul in numele meu,si sa spuna am primit banii?dar banii de pe concedii?
buna seara
patronul ma obliga sa mi dau demisia la zi,fara preaviz,cu mentiunea sa semnez incetarea contractului de munca de ambele parti,doresc sa mentionez ca nu-mi mai da salariul.nu am abateri disciplinare sau alte motive de genul.daca vreau sa plec,plec dar fara bani.ce este de facut?
Răspuns la discuția recuperare prejudiciu
in luna august a plecat cu demisia
cumse procedeaza ptr a recupera un prejudiciu adus de o vanzatoare unei societati la cre nu mai lucreaza???#-o
Răspuns la discuția reclamatii itm
buna seara.nu am decat martor decat pe actuala vanzatoare.si o dispozitie de plata pe jumate din salariu.itmul nu recunoaste dispozitia de plata,spunandu mi ca treb sai platesc iar salariul.nu am voie sai opresc salariul fara ordin judecatoresc
Discuție reclamatii itm
o fosta angajata nu a semnat statele de plata spunand ca nu a primit salariu ma reclama in fiecare luna la itm.statele de plata pe ultima luna cat a lucrat in firma,au fost aduse de contabila la 15 zile dupa demisia angajatei.angajata nu vrea sa semneze cu toate ca a primit salariul
cat timp a fost angajata.in firma,a modificat preturile fara stirea administratorului.la inventarul cu noua angajata,prejudiciul se ridica la 1700 lei
ce este de facut avand in vedere ca itmul spune ca trebuie sai mai dau salariul odata,si nu ii pot face nimic cu prejudiciul deoarece nu mai este angajata societatii.
va rog un sfat
#-o