nelu_63
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da...va multumesc tuturor pt raspunsuri . Mai ales d-na consultant de credite care mi-a servit un raspuns bun (conform normelor bancare)dar in schimb, sec si amar pt mine , deoarece o mare parte din acesti bani (din credit ) au fost folositi pt o operatie pe cord in urma unui infarct miocardic dupa o munca de 22de ani in aceasta institutie bancara si daca v-am spus perioada in care am lucrat , de fapt v-am spus si ce banca s-a infiintat in 1990.
inca o data, va multumesc ...
Buna seara ,
as vrea sa fac un schimb de apartament cu casa , apartamentul este ipotecat pentru un credit de nevoi personale ( de rambursat suma de 17.000 eur). Va intreb daca juridic vorbind,banca ar putea face radierea de ipoteca pt. perioada cat se pot perfecta actele de schimb de proprietate,pentru ca ulterior sa faca evaluarea noii proprietati ? Asta deoarece proprietarii cu care as dori sa fac schimbul sunt cam reticenti la astfel de situatii. In plus ,am fost salariatul acestei banci in zona op. cu numerar,timp de 22 de ani iar colegii mei (ofiteri de credite , am impresia ca nu au intanlit asemenea situatie).
Va multumesc
Va multumesc pt. atentia acordata, poate nu am fost prea explicit, "sunt pensionat pe caz de boala" .In momentul primirii salariilor compensatorii o parte din suma oprita s-a justificat ca fiind contributie la sanatate si somaj .Asadar au fost retineri ca si salariat pe o perioada de un an si jumatate, iar acum mi se opresc bani ca si pensionar .....pentru,,,ce ? Pentru aceeasi sanatate ... in aceeasi perioada.
va multumesc,
Buna seara,
In luna iunie 2010, din cauza unor grave probleme de sanatate , am fost nevoit sa ma pensionez. La plecarea din unitatea bancara unde am lucrat , mi s-au acordat salarii compensatorii. Am fost informat ca mi s-a virat contributia catre casa de sanatate (cat si impozitul si celelalte contributii) , pentru o perioada de 18 luni (ar fi , dec. 2011).In momentul de fata mi se opresc cei 5 % din pensie . Va rog sa-mi spuneti daca e normal, si daca ; nu , catre cine sa ma adresez ?
Va multumesc...
Daca am avea fast food la o distanta de 100 metri te-as mai crede ,dar altfel...sa nu iti fie teama, eu stiu ce sa pun in ele atata timp cat am si clienti si o cifra buna pentru primele doua luni de activ. eu nu am formularul in sine daca intelegi ? succes in afaceri vasi49
buna ziua
Daca ma poate ajuta cineva ,as dori un model de retetar pentru fast food (ex.cheeseburger).Si... sa nu aglomeram...las o adresa de mail : nelu_dnz@yahoo.com
va multumesc anticipat
Buna ziua
Detin o Intr.Iind. avand ca domeniu de activitate comert de tip fast food (fara a fi platitor de tva).Pe langa -registru jurnal de inc. si plati -registru unic de control si raport de gestiune zilnic ; trebuie sa tin la fiecare factura si nota de receptie ?
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Detin o rulota comerciala amplasata pe domeniul public in Mun. Curtea de Arges binenteles cu aprobarea primariei. Aceasta aprobare mi se da pentru o perioada de max 2 luni dupa care trebuie sa o reinoiesc ,existand posibilitatea de a nu mai primi aprobare pt locul respectiv. Pentru moment sunt conectat la reteaua de energie electrica de la un locatar printr-un contor pasant (mi sa spus de angajatii electrica, ca nu este legal). As dori sa ma leg la reteaua de energie electrica intr-un cadru legal. Mi se spune ca trebuie sa deschid partida exact ca la o locuinta noua cu toata documentatia necesara la un pret de aprox. 2 000 ron.
Intrebarea este : daca dupa doua luni voi muta rulota in alt loc voi plati din nou alti 2 000 lei,( pentru ca partida se face pe o anumita adresa )
Exista alta posibilitate de racordare ?
Va multumesc anticipat,