Multumesc mult. Am incercat deja sa contactez patronul benzinariei si sa discutam, dar se pare ca nu vrea sa fie gasit. Ce as putea sa fac? Si mie mi se pare solutia cea mai buna
Buna ziua. As dori primesc cateva informatii legate de modul in care pot face o plangere si ce sanse am sa recuperez paguba, in conditiile pe care vi le voi relata: in data de 6.11.2013 am oprit la o benzinarie expres, la care angajatul alimenteaza, rugandu-l sa bage motorina, avand o masina Diesel. Din nefericire, angajatul a bagat benzina, motorul masinii cedand. Faptul ca masina a fost alimentata cu benzina, a fost constat la service auto. Din pacate, nu mi-a fost eliberat bon fiscal. Doresc sa aflu unde si cum trebuie formulata o plangere care vizeaza recuperarea pagubei, de ce acte am nevoie si ce sanse am sa dovedesc faptele petrecute, in conditiile relatate. Va multumesc anticipat.
Buna seara, as dori si eu o informatie, va rog. Din decembrie 2009 pana in septembrie 2011, m-am aflat in concediu de ingrijire a copilului, cu o indemnizatie in valoare de 950 Ron, in urma recalcularii din iulie 2010. Din septembrie 2011 am intrat in somaj timp de 1 an, pana in septembrie 2012, cu o valoare a indemnizatie de somaj de 480 Ron. In prezent sunt insarcinata, urmand sa nasc in august 2012. In aceste conditii, imi puteti spune, va rog, ce valoare ar urma sa aiba concediul medical pre si post natal si indemnizatia de crestere a copilului pe care urmeaza sa o primesc? Va multumesc anticipat si va urez o seara buna.
Buna ziua. Astept si eu raspuns la intrebarea mea. Am nascut in septembrie 2009, iar dupa terminarea celor 2 ani de concediu pentru ingrijirea copilului, respectiv in septembrie 2011, am intrat direct in somaj, deoarece firma la care am lucrat inainte de nastere a intrat in faliment. Acum am aflat ca sunt insarcinata, si ar trebui sa nasc in august 2012. Somajul se termina in septembrie 2012. Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Daca da, pe ce perioada si ce suma?
Va multumesc anticipat
Buna ziua. Am si eu o problema. Am intrat in concediu medical prenatal in data de 10 august 2009, am nascut pe 10 septembrie 2009 si am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului in decembrie 2009. Firma la care am lucrat a intrat in faliment in martie 2010. Problema mea este ca nu mi s-au platit concediile medicale pre si postnatal, in perioada august-decembrie 2009, desi am depus lunar concediile medicale. Mai pot face ceva? Daca da, care sunt pasii de urmat? Mentionez ca firma se judeca in continuare cu diversi creditori, obiectul procesului fiind "contestatie planul de redistribuire". Va multumesc anticipat
Am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului in septembrie 2009. Doresc sa aflu, daca, conform noii legislatii, mai am dreptul sa stau inca 1 an acasa, in concediu fara plata, dupa ce se implinesc cei 2 ani in septembrie 2011. Va multumesc anticipat.