avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate camptour

Activitate camptour

Totusi, ganditi-va, am fost "strigat" talhar, in timpul unui proces civil intr-o sala de judecata din Romania!!! Chiar am ajuns, noi, cetatenii acestei tari, in halul acesta? Un om cinstit poate fi facut talhar in fata unui judecator si a inca 30 de oameni, fara sa fie pedepsit nimeni? Fie vorba de parata sau avocat. Nu se poate. Nu pot sa inteleg. Sincer. Dvs. ce ati face inn locul meu?
Eu nu tin neaparat pe partea de penal. Ce recomandati pe cale civila?
am citit mai multe pe acest forum, si am inteles faptul ca avocatii sunt "aparati" de nu stiu care lege, in timpul procedurii de judecata, si poate sa transmita mai departe catre judecator spusele clientului. In prima faza dau in judecata pe clienta avocatului, iar daca se va demonstra ca ea nu a spus acest lucru, atunc dau in judecata avocatul respectiv. ? Gandesc bine?
Cred ca pot demonstra lucrurile de mai sus, martorul poate fi convocat. In asemenea cazuri pot sa cer orice suma? cine stabileste acest cuantum. Pe parcurs, pot sa retrag o plangere penala daca ma voi razgandi? Totul este cu scopul ca fosta sotie sa se comporte normal cu mine in fata copiilor mei (care sunt in intretinerea ei).
Buna ziua,

in cursul unei sedinte de judecata, unde eram parte (reclamant pentru stabilirea programului de vizita pt minori), avocatul paratei (fostei nevaste) m-a facut talhar, spunand ca unul dintre martorii convocati nu s-a prezentat pe motivul ca eu l-as fi amenintat pe respectivul om, ceea ce nu este deloc adevarat. Acest lucru a fost mentionat de catre judecatoarea de sedinta in incheierea emisa astfel:"avocatul paratei invedereaza instantei ca martorul XY nu s-a prezentat intrucat, din sustinerile paratei acesta ar fi fost amenintat de catre reclamant". Am avut multe persoane cunoscute in sala de sedinta, va dati seama cat de jenant a fost pentru mine...
[Intrebarea mea este: avand in vedere cele de mai sus, pot sa intentez un procez si sa solicit daune morale de la parata in cauza?
Va multumesc pt sfaturi.
Buna ziua,

as fi interesat de baza legala, care prevede faptul ca un mijloc fix sau alte bunuri (piese de schimb) aflate in patrimoniul (privat) al institutiilor publice, trebuie evaluat de catre un expert evaluator. HG 909 nu este foarte clar in acest sens din cauza aceasta va cer ajutorul dvs.
Buna ziua, cu toata stima va atrag atentia ca ANEVAR-ul nu organizeaza cursuri si nici examene pentru obtinerea calitatii de expert evaluari al unor intreprinderi. Asemenea cursuri sunt insa organizate de CECCAR. Expertii evaluatori CECCAR, in cadrul evaluarii intreprinderilor evalueaza si imobilizarile (din care fac parte si cladirile). Un astfel de curs s-a inceput saptamana aceasta la Sfantu Gheorghe. Succes.
Administratorul unei firme nu are dreptul sa va numeasca pe dvs administrator in locul ei, nici cu un act notarial. Acest lucru se poate face numai de catre AGA (adunarea generala a asociatilor). Referitor la bani, daca titularul contractului era firma, atunci dvs, ca persoana fizica nu aveti nici o legatura cu acei bani (chiar daca detineti parti sociale), este vorba de averea unei persoane juridice... Ca atare banii trebuie sa intre in contul acestuia, sa fie contabilizat, etc...
Răspuns la discuția stabilire program vizita minori
Aveti dreptate, de 4 luni am initiat aceasta procedura si deja nu mai am rabdare. Sa nu va spun ca avocatul paratei m-a facut talhar in fata instantei, in timpul sedintei,, afirmand ca am amenintat pe unul dintre martorii convocati, aceasta fiind motivul pentru care nu s-a prezentat. Ceea ce este o minciuna ordinara, si ma gandesc serios sa depun o reclamatie in acest sens la baroul judetean. Chiar inn halu asta un cetatean al acestei tari poate fi facut talhar in fata instantei fara ca acest lucru sa nu aiba un ecou?
Depinde cine a fost titularul contractului de leasing. Daca erati dvs ca persoana fizica atunci treceti contul dvs personal,, daca a fost firma dvs.titularul atunci sunt banii firmei, ca atare trebuie trecut respectivul cont. Evident, ulterior aceasta suma se poate ridica din caseria firmei prin diferite metode prevazute de lege (remuneratie, avans dividende, avans spre decontare, etc).