avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate david margareta

Activitate david margareta

Venitul obținut din închirierea unui spațiu comun a fost folosit pt montarea de apometre ,cu citire prin unde radio,in toate apartamentele din condominiu. Va rog să-mi spuneti daca suma folosită pt aceasta lucrare este impozabilă si trebuie introdusă in formularul 101.Multumesc!
Avizul trebuie discutat si aprobat in Adunarea Generală a Asociației de proprietari?
Buna ziua! Ca președinte de asociatie de proprietari mi s-a cerut semnătura pt montarea unei conducte de distribuire a gazelor pe părțile comune ale scării de bloc,pana la etajul 10.Eu,personal,sunt de acord dar vreau sa stiu daca este legal ca pe o scara oarba(fara ferestre) sa se execute o astfel de lucrare si daca este necesar acordul celorlalți proprietari.Inainte de a da aprobarea .vreau sa fiu sigura ca respect legile in vigoare.
Buna seara! Va rog sa ma ajutați in rezolvarea următoarei situații:in urma cu 7 zile l-am internat pe tatăl meu,in varsta de 90 ani,într-un cămin de bătrâni privat pt recuperare. A mers singur cu cadrul si era perfect lucid.Avea dureri de mijloc si de picioare.In locul tratamentului de fizioterapie i s-au administrat medicamente antidepresive,psihotrope si sedative care l-au adus intr-o stare vegetativa.Acest tratament i-a fost administrat de asistente pt a-face sa vegetează in pat.Am aflat astazi de acest lucru cu totul întâmplator cand am descoperit ca in cutia lui cu medicamente se aflau 2in plus iar cineva trecuse cu pixul pe tabelul cu administrarea medicamentelor,dat de medicul de familie,aceste pastile fara nici o semnătura sau parafa.Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa reclam aceasta situație care a dus la deteriorarea accentuată a sănătății tatălui meu?
Răspuns la discuția Succesiune-acceptare tacita
Va multumesc.
Buna ziua,va rog sa imi dati un sfat cum sa trec cat mai simplu peste urmatoarea situatie: mama mea a decedat pe data de 4 ianuarie 2014 succesori sunt sotul supravietuitor( tatal meu), eu si trei nepoti copii sorei mele decedate.Stim cotele ce ne revin fiecaruia,ne intereseaza ce acte cat mai simple putem face pt.acceptarea tacita a succesiunii pt ca tatal meu in varsta de 89 de ani sa fie cat mai putin tulburat. Putem sa nu facem nimic acum si sa dezbatem succesiunea dupa decesul tatalui meu? Mentionez ca nu exista nici o nentelegere intre mostenitori.

La data de 28.02.2011 mi s-deschis dosarul de pensie pt limita de varsta.S-a recalculat pensia pt limita de varsta si mi s-au retinut 750 lei pe motiv ca pensia de boala a fost calculata gresit.Cand e sa ti se ia bani se deschide dosarul cand e sa-ti dea ceva in plus ti se spune ca nu s-a deschis?(valoarea pensiei:673 lei) Va multumesc pt atentie.
Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca eu am dreptul la majorarea pensiei facuta in aceasta luna cu indexul de corectie aplicat celor ce s-au pensionat in perioada 01.01.2011-22.01.2013? Mentionez ca am fost pensionata pe caz de boala (gradul 2 handicap accentuat)pana la 28.02.2011cand am trecut la pensia de limita de varsta.In aceasta luna nu am primit nimic in plus.Este corect?
am mostenit un certificat cu 40 de actiuni in valoare de 1000000 lei vechi la data emiterii prin ppm la [EDITAT].actiunile nu se valorifica prin bvb sau rasdaq. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla daca mai au vre-o valoare sau pot sa arunc la gunoi certificatul?
va multumesc.