avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat actionar ppm
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat actionar ppm

am mostenit un certificat cu 40 de actiuni in valoare de 1000000 lei vechi la data emiterii prin ppm la [EDITAT].actiunile nu se valorifica prin bvb sau rasdaq. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla daca mai au vre-o valoare sau pot sa arunc la gunoi certificatul?
va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 07:58, 26 Aprilie 2010
Va interesati la ce registru se tine evidenta actiunilor, printr-o cerere scrisa adresata actulaei conduceri a [EDITAT]. Daca nu se mai tranzactioneaza pe BVB sau Rasdaq sunt sanse minime sa fie cineva interesat de achizitionarea lui. Puteti sa mai incercati sa aflati niste informatii de la SVM ( societatea de valori mobiliare) poate totusi exista o oferata de rascumparare a acestor certificate.
Ultima modificare: Luni, 26 Aprilie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot valorifica actiuni pentru care am certificat? crrissti crrissti Am un certificat de investitor la FONDUL MUTUAL AL OAMENILOR DE AFACERI - administrat de [EDITAT] Poate cineva sa imi spuna daca se mai poate face ceva cu el ... (vezi toată discuția)
Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Ajustãrile de valoare danaconta danaconta Am incercat sa selectez cateva din art.O.1752 actualizat, referitor la evaluarea actiunilor detinute de o S.C si cumparate in anii anteriori de pe piata ... (vezi toată discuția)