avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate ÞUCMEANU SIMONA MARIA

Activitate ÞUCMEANU SIMONA MARIA

multumesc pentru raspuns.

In capitolul B scrie ca s-a facut in baza actului nr.... ACT DE CONSINTAMANT .
Asta inseamna ca unchiul a avut UZUL FRUCT pentru bunica ?
Pentru ca eu nu am acces la acel act .
Va multumesc
Bună seara. După succesiunea primului bunic eu am primit 3/8 din bunul lor imobil în speță un apartament. Eu fiind nepot de fiica decedata în urma cu 20 de ani. Acum a decedat și bunica în urma cu 4 luni. Nu s a făcut succesiunea după ea. Eu am scos de la cadastru un certificat de informare și acolo apar doar eu cu unchiul și soția lui. Bunica nu apare nici pe rol la taxe și impozite. Sa înțeleg ca bunica le a dat lor partea ei din viata? Altfel cum este posibil ca bunica sa nu apară în actul cadastral?. Va mulțumesc și aștept răspuns. Seara buna.
Mulțumesc frumos.

gi-jane2 a scris:

La fel cum am zis.

Ma scuzați de faptul ca am scris la "negru". Am scris la indicațiile ei. Casa are toate actele și autorizație si cadastru și...... Va mulțumim de ajutor, am înțeles acum despre ce e vorba.
Bună ziua, revin cu o întrebare la acest aspect : când ne am căsătorit la primărie am declarat ca bunurile dinaintea căsătoriei rămân la fiecare în parte și raspunsul a fost DA.
In aceasta situație cum rămâne cu moștenirea?
va multumesc frumos pentru raspuns . Dar cum adica va trebui o tutela si desemnarea unui curator . Mama ce drepturi mai are asupra copilului ? imi cer scuze dar .....
buna ziua .va scriu pentru o prietena care sotul ei are cancer pilmonar stadul 4 cu metastaze pulmonare, esofagiene si cerebrale . Ei au construi o casa impreuna ,dar pe care nu au putut s-o termine ,acum este la negru. Au un copil in varsta de 4 ani .Sotia dupa moartea sotului (care va dati seama ca e inevitabila) poat sa vanda acel imobil ? Sau cat este inca in viata poate sa faca el ceva ca ea sa vanda acea casa si sa isi cumpere un apartament ceva sa poata locui . Mentionez ca acum ei stau cu chirie .
Multumesc tare mult pentru lamuriri . Nici eu nu am fost de acord cu aceasta speta.
va multumesc frumos .
Buna ziua , revin va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea de mai sus . Stiu ca sunt f multi care asteapta un raspuns Va multumesc daca ma puteti ajuta mai repede.