avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate alxand

Activitate alxand

Discuție somaj
buna ziua -va rog daca se poate sa-mi raspundeti si mie la urm. intrebare -in cat timp dupa ce mi-am scos cartea de munca trebuie sa depun dosarul ptr somaj?-nu vreau sa depasesc termenul daca intre timp nu gasesc altceva de munca - va multumesc
buna ziua-va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o probl. destul de complicata zic eu -sunt adm.unei firme care de 6 luni nu mai are activitate fara a fi suspendata eu fiind angajat in continuare-in aceste 6 luni am fost plecata in strainatate la plecare lasindu-i contabilei o suma de bani ptr plata serviciilor -adica sa faca si sa depuna declaratiile-la intoarcere am aflat ca aceasta nu si-a onorat serviciile in aceste 6 luni -ma poarta cu vorba de 1 luna ca-si face traba si refuza sa-mi de-a actele firmei pe motiv ca le face-dar cand?ce sa fac in acest caz?eu am nascut de curand si vreau sa depun dosarul ptr ind.-am in prezent o suma de bani in contul trezoreriei-suma care nu poate acoperii toate datoriile firmei catre stat-ca sa pot beneficia de ind.unde trebuie sa platesc?la sanatate?obligatoriu si angajat si angajator?va multumesc
la ce cont de buget trebuie sa platesc datoriile ( sanatate, somaj, pensii, etc), pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere a copilului. sunt administrator al societatii.
Sunt administratorul unei societati comerciale, care din pacate, din cauza crizei economice a acumulat ceva datorii la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale. Sunt si asociat alaturi de inca doua persoare. Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Are rost sa depun dosarul?

Va multumesc!