Buna seara,ma numesc valentina si am si eu o nedumerire.As dori sa-mi spuneti cand ar fii mai bine sa depun actele pt concediu crestere copil dupa ce trec cele 126 de zile sau mai devreme.Am nascut in data de 18 mai 2013 si incepind cu 03 04 2013 am intrat in prenatal si acum sunt in postnatal si as dori sa mi spuneti cand trebuie sa depun dosarul la primarie dupa ce se cumuleaza cele 126 zile sau mai devreme.Va multumesc si astept un raspuns...
Buna ziua,ma numesc Vali si am si eu o intrebare .Sunt insarcinata in 22 saptamani si vechime la locul de munca actual doi ani iar de la 1 februarie firma ar inchide si ce ar fii mai bine pentru mine sa intru in somaj 2 luni si dupa aceea sa intru in prenatal sau sa-mi iau 2 luni concediu medical apoi sa intru in prenatal?
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea:lucrez la o firma de doi ani si sunt insarcinata in doua luni .As dori sa stiu daca as putea sa-mi iau somaj incepind cu luna ianuarie trei luni si sa continuu cu prenatal in luna aprilie .As beneficia de indemnizatie crestere copil si cum se calculeaza aceasta?
Multumesc si astept raspuns.
Sa inteleg dl Tudor ca beneficiez de somaj doar 6 luni daca am doar 3 ani vechime in cimpul muncii fara maternitatea din 2004 si somajul actual?multumesc inca odata pt rasouns=D>
Eu sunt in somaj pina pe data de 29 iulie 2010.As dori sa stiu daca ma angajez cu data de 20 iunie 2010 pe o perioada nedeterminata timp de o luna de zile dupa aceea mai beneficiez de somaj si cit ar dura acest somaj daca vechimea mea in munca este de 5 ani si 23 zile cu tot cu cei 2 ani de maternitate de care am beneficiat in 2004.AS DORI sa mai stiu daca beneficiez si de maternitate dupa ce mi s-ar acorda somajul dupa aceea luna de angajare .
Am in cimpul muncii 36 de ani vechime ,virsta de 56 ani si dupa noua lege a pensiilor anticipate pot sa mai beneficiez dupa data de 1 iunie 2010 de pensie anticipata ?