avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate sofroniabobby

Activitate sofroniabobby

In luna iunie a acestui an am castigat un proces civil cu societatea la care am fost angajat , respectiv a fost anulata decizia de concediere , eu urmand a fi repus in drepturi . La aceasta sentinta societatea a avut dreptul sa faca recurs in termen de 10 zile de la comunicare , ultima zi fiind 05.07.2012 , recurs ce a fost depus in termen . La primirea intampinarii depusa de recurenta si citirea ei , am sesizat faptul ca aceasta a recuzat cu totul alta sentinta , se referea la cu totul alta decizie de concediere ambele avand alt numar de inregistrare decat cele reale depuse la dosar . La randul meu in raspuns am cerut respingerea recursului depus de recurenta pentru motivul ca nu a depus in termen recursul la sentinta civila .... . , ei referindu-se la cu totul altceva . Ce sanse reale sunt ca recursul sa fie respins tinand cont ca recurenta nua contestat sentinta cu nr real . Va multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns . Dupa decesul gestionarului din cadrul unitatii unde fac serviciu postul a ramas vacant iar conducerea unitatii nu doreste sa angajeze o persoana pt a prelua aceste atributii ci cu o oarecare forta vrea sa treaca aceste sarcini in fisa mea de post . In concluzie sa preiau eu aceasta gestiune pe langa celelalte atributii . Ce pot sa fac ? , pt ca eu nu doresc acest lucru , pot fi obligat ? . Pe ce articol de lege sau lege (explicit ) ma pot baza ? In acest sens vreau sa fac o informare catre conducerea unitatii si sa explic punctual . Va multumesc !
Răspuns la discuția anulare executare silita?
Daca hotararea este definitiva si irevocabila luati legatura cu un executor judecatoresc , din acel moment el se ocupa de toate procedurile . O sa va recuperati banii , mai mult respectivul o sa plateasca si toate cheltuielile suportate cu angajarea executorului judecatoresc . SUCCES !
Contestatia la executare nu o poate face decat dupa ce este instiintat de executorul judecatoresc ca are de plata respectiva suma .
in luna februarie 2010 s-a emis o hotarare definitiva si irevocabila prin care am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare si interzicerea unor drepturi pentru neglijenta in serviciu art. 249 cp precum si la plata unei despadubiri catre o societate comerciala de 2.900.000 ron. Intrebarea este daca pot fi numit membru intr-o comisie de inventariere in cadrul altei societati desprinsa din societatea la care sunt dator ,dar cu scelasi profil .Am fost numit de catre seful ierarhic eu nefiind deacord cu toate ca acesta stia de situatia in care ma aflu .As dori sa stiu articolul din lege care interzice acest lucru celor cu cazier judiciar . Va multumesc