avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate dina_pop12

Activitate dina_pop12

Răspuns la discuția stimulent crestere copil
multumesc mult pentru raspunsuri. o seara buna!
Răspuns la discuția stimulent crestere copil
Si daca ma angajez din somaj sau la incheierea somajului? Multumesc !!!
Se acorda stimulentul de crestere copil in baza O.U.G 148/2005 in cuantum de 1oo lei daca persoana respectiva se afla in somaj si nu beneficiaza de concediu de ingrijire a copilului (concediu de maternitate ) ?Aceasta se adauga celor 200 lei alocatie de stat pentru copii pina la implinirea varstei de 2 ani ?
Mai am o problema .poate cineva ma poate ajuta deoarece parerile sunt f impartite. Sotul meu e cadru militar angajat. Are dreptul la salariu premiu de nastere cf contractului colectiv de munca la nivel national ptr 2010 ? art 51 ? Mentionez ca eu nu am dreptul . Sau altfel spus bugetarilor li se aplica contractul colectiv de munca ?
Răspuns la discuția partaj
Multumesc si d-nei gi_jane2. O seara placuta !
Răspuns la discuția partaj
Multumesc pentru raspunsul d-voastra ! Eu nu am pretentii la teren. doar la constructia si bunurile din casa.O sa-mi angajez un avocat. Va doresc multa sanatate si inca o data multumesc !!!
Răspuns la discuția escrocherie
Multumesc mult !!! Ma ajutati mult cu sfaturile d-voastra ! Plingerea penala pentru abuz de incredere se face la politie ?
Discuție escrocherie
Buna ziua ! Stiu ca aici gasesc raspunsuri competente !! Am imprumutat unei persoane fizice o suma de bani, acum un an dar fara a incheia nici un act. persoana respectiva ma tot amana cu restituirea sumei. as putea face ceva legal?abuz de incredere? multumesc
Discuție partaj
Buna ziua . As avea si eu o problema si poate ma lamuriti.Am divortat acum doi ani si jumatate si as vrea sa introduc actiunea de partaj. impreuna cu fostul meu sot am o casa care a fost construita pe terenul parintilor lui , bunurile mobile dintr-o locuinta (mobila, ap electrocasnice ). fostul nu este de acord cu partajul. exista termenul de trei ani pina la care pot deschide actiunea de divort ? cum se poate evalua casa petru stabilirea valorii ei precum si care este taxa de timbru care se plateste? cine plateste aceasta taxa ? va multumesc anticipat