iorgalaurentziu a scris:
Sincer da, am actionat sub influenta nervilor dupa atatia ani petrecuti impreuna sa realizezi ca totul a fost o minciuna, a fost foarte greu de digerat pentru mine.
Oricum chiar daca imi pastram calmul nu avea niciun viitor o relatie de tipul asta. Am mai fost tradat in decursul vietii dar nu in halul asta barbar.
M-am gandit foarte bine si n-o sa intentez niciun proces pentru binele fetitei, o sa incerc s-o protejez cat mai mult pana va creste suficient pentru a intelege ceea ce s-a intamplat.
Cred ca ar fi bine sa legati cumva o prietenie cu o educatoare, invatatoare, sau poate aveti pe cineva din familie, care se poate interesa de nevoile copilului, si sa va ingrijiti in acest sens, trimitandu-i direct lucrurile necesare, si bani doar cat sa nu mai reprezinte pt mama si bunica interes atat de mare...incercati sa faceti diverse plati care sunt in interesul copilului prin conturi online(direct catre scoli, gradinite--unde sunt taxe de platit)..cu mentiunile ca sunt de la dvs pt copil....treaba asta inca vreo 4 ani, si apoi o luati la dvs.
FFF important, evitati cat de mult certurile cu persoanele interesate: mama si bunica, mai ales in prezenta copilului.