avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate marrius_danny

Activitate marrius_danny

o intrebare pe care mi'a adresat'o o prietena:acum ceva timp a intrat pe un site de matrimoniale de la noi si acolo a abordat'o un italian.din vorba in vorba(in engleza)acesta i'a zis k ar vrea sa mearga la el.in gluma ea a zis k accepta,ca e de acord.el s'a oferit sa trimita bani de drum si a si facut'o.vazand k are bani de primit(50 euro) dupa ceva timp ea a mers sa ii scoata,insa nu a mers in italia pt k are facultate aici si nu are cum sa plece.vazand k nu merge la el intr'un final,italianul i'a scris tot felul de mesaje in care a injurat'o urat.acum ea se teme sa nu ii faca ceva rau si sa nu aiba de a face cu politia mai tarziu.are de ce sa se teama sau poate fi considerat abuz de incredere?va multumesc aniticipat
Răspuns la discuția titlul de proprietate
ideea este ca ambele parti vor sa se faca vanzarea pe intreaga suprafata,doar k intelegerea a fost k B va aduce clienti pt ambii proprietari.vreau sa intreb daca se poate face ceva ca atunci cand vor aparea clientii, B sa fie obligat sa il anunte pe C sau chiar sa se stipuleze ceva care sa il oblige sa treaca pe la C sa semneze(asa a fost intelegerea verbala initial).mentionez ca in scurt timp ar trebui sa iasa fisele de punere in posesie.daca se poate face un artificiu atunci la semnarea lor sa se intample ceea ce am intrebat.multumesc
o anume persoana A a facut contract de cesiune pt o suprafata de teren pe care ar urma sa ii iasa titlul de proprietate pentru persoanele B si C in cota parte 1/2(sa zicem ca B este o pers cu bani si influenta).in acel contract s-a stipulat k nu poate nici una dintre parti sa vanda fara semnatura celuilalt si nici una in favoarea celuilalt.intr'un final titlul de proprietate va iesi pe numele lui B si C.ce intrebari as avea:1.din moment ce vor iesi titlurile pe numele fiecaruia va putea vinde B fara ca C sa isi dea semnatura?2.daca raspunsul ar fi"da" ce ar trebui sa ceara C sa se stipuleze sau ce artificiu ar fi de facut atunci cand vor iesi titlurile ca in continuare B sa nu vanda fara acordul lui?(sa se lege de acel contract de cesiune cumva)?
Răspuns la discuția E o greseala sa vrei sa muncesti?
multumesc mult.cam asta e raspunsul pe care il asteptam(cu toate k as fi vrut sa incep de acum) si sper sa fie in regula ceea ce imi spuneti pt k atunci cand va fi momentul voi face ceva pt a realiza si alte venituri in afara indemnizatiei!
ma gandesc k aici se poate interpreta si ar fi o portita ca dupa ce copilul implineste 1 an sa pot face si o alta activitate legala fara ca indemnizatia sa fie pierduta?
eu am optat pt varianta de 2 ani cu indemnizatia intre 600 si 1200.sa inteleg k dupa ce implineste copilul 1 an as putea sa merg sa obtin si alte venituri impozabile fara sa pierd indemnizatia?
sotia a nascut si neavand servici inainte de nastere am decis sa imi iau eu concediu de crestere a copilului.am stat 3 luni acasa dar am vazut k ne descurcam din ce in ce mai greu cu banii.astfel am incercat sa fac taxi.cand am ajuns sa imi fac contract la firma pe 4 sau chiar 2 ore mi s'a spus k nu pot pt k sunt platit sa stau 24 din 24 acasa!?!?vreau sa muncesc si sa am bani sa ii pot oferi copilului ceea ce are nevoie dar as vrea sa stiu daca este vreo varianta sa pot face asta fara sa pierd acei bani(si asa putini)pe care ii da statul?#-o
pe scurt....doi frati care in urma decesului parintilor afla ca ar avea de mostenit o supraf de teren(fara TP pe acea supraf).astfel unul dintre frati X depune cerere pt a se elibera TP in baza legii 18/1991 si pt ca a fost sfatuit l'a trecut in cerere si pe celalalt Y.astfel incepand din 1995 acel X a umblat sa rezolve problema de unul singur iesind hot.pe numele amandorura.de subliniat ca in 1998 Y depune o cerere la ADS in care declara ca acea supraf. nu exista.actele au iesit in continuare(au fost puse anumite piedici)si din 2005 a iesit totul doar pe numele lui X pt k doar el a incercat sa rezolve ceva.in 2007, X a facut o promisiune de vanzare in baza hot.care au iesit pe numele lui. intrebare: 1.care este dreptul la mostenire al lui Y luand in considerare declaratia facuta si faptul k nu a umblat deloc sa se rezolve problema? 2.a gresit X facand acea promisiune cu toate ca avea hot. in care era trecut doar el?