Buna seara,am nevoie de un sfat va rog mult,am preluat o societate iar in decembrie 2009 si ianuarie 2010 pierderea a fost acoperita din contul 455.Am citit in 3055 ca nu i corect,ce parere aveti,si cum pot corecta daca nu este corect.Multumesc mult.
Va multumesc mult pentru raspunsuri O seara cat mai placuta
Multumesc mult pentru raspuns,iar excedentul il pot distribui ca rezerve,exista si un alt mod de repartizare?
Buna seara,vreau sa imi spuneti cum ati proceda in situatia urmatoare,un ong primeste o sponsorizare de la un alt ong,bani trebuie utilizati exclusiv pentru achizitioarea unei centrale termice.Intrebarea mea e sa trec sponsorizarea pe venituri ,in cazul acesta o sa apar cu un profit mare,sau sa inregistrez in contul 472 si sa trec suma pe venituri pe masura ce amortizez achizitiile facute cu acesti bani.Va multumesc anticipat
Buna seara,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum sa inregistrez un balansoar ,in ce clasa din trunchiul de imbilizari,are o valoare de 8000 lei,nu l pot inregistra in obiecte de inventar.Multumesc anticipat
Ma tot gandesc cum sa le inregistrez in ce cont si ce clasa...dar nu am gasit in clasa de imobilizari ceva asemanator
Buna seara ,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea nelamurire.Un ong achizitioneaza un balansoar ,mese de tenis,topogan,pentru amenajarea unui spatiu de joaca,in ce clasa as putea sa inregistrez aceste obiecte avand in vedere ca valoarea lor pe bucata depaseste suma de 2500 lei.Va multumesc mult.
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,am un autovehicul pe care vreau sa l radiez si sa il inmatriculez in comuna unde locuiesc,adica sa circul cu ea doar in comuna,doar ca cei de la primarie mi au spus ca nu se poate asa ceva,dar nu inteleg de ce pentru ca in alte comune se poate,rugamintea mea ar fi daca ma poate ajuta cineva cu o baza legala in acest sens sau ce ar trebui sa fac.multumesc mult
Multumesc pentru sfat dar eu nu prea am gasit,tocmai deasta intrebam;)