Nu veți păți nimic. Puteți să refuzați pur si simplu. Când sună curierul îi spuneți că nu mai doriți produsul respectiv și gata. Simplu că bună ziua. Dacă vă sună vreun reprezentat de la firma la care ați comandat îi spuneți clar că v-ați răzgândit.
Cum se declară veniturile din Germania în Romania. Am contract de muncă direct cu firma germană, plătesc taxe si impozite in Germania . Mai sunt obligat să plătesc și în Romania. Mulțumesc.
Bună seara. Numai poliția poate vedea ca este radiată. Dumneavoastra ați făcut o mică greseala ,nu ați înmatriculat la timp masina. Fostul proprietar a mers la poliție si a dat o declaratie ca a înstrăinat masina si din cauza aceasta apareti la politie cu masina radiata. Va doresc succes.
Fratele meu a contractat un credit de nevoi personale in anul 2006. A platit rate pana in anul 2013, cand a plecat definitiv (fara forme legale )in Italia.Din 2013 tot primeste de la banca, recuperatori si mai nou de la executor judecatoresc notificari. De curand a primit de la executor judecatoresc precum ca a fost actionat in judecata si judecat in lipsa pentru plata datoriei.Intrebarea este daca aceasta datorie se poate prescrie si dupa cat timp , el nu are nimic pe numele lui in tara,nu are de gand sa se mai intoarca. Dar eu as vrea sa rezolv problema acestor scrisori pe care le primesc la mine acasa , ultimul lui domiciliu a fost la mine acasa.Nu mai vreau sa primesc aceste scrisori.Eu am vorbit telefonic cu cei de la firma de recuperatori si am crezut ca sa rezolvat dar de curand am primit de la executor judecatoresc scrisoare .Va multumesc anticipat.
Detin un S.R.L.in care sunt actionar unic si as vrea sa-l vand. Ma intereseaza care sunt procedurile .Cel care vrea sa-l cumpere vrea sa ramana tot actionar unic. Firma se ocupa cu transportul de persoane.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
In aprilie 2013 am concesionat un teren langa Bucuresti pe care am construit o casa.
Durata concesionarii este de 49 de ani ,dar acest teren va fi achitat in termen de 10 ani ,taxa anuala este fixa ( am achitat o rata pana acum ,urmeaza rata a-2-a )
Intrebarea mea este urmatoarea;
1) Care ar fi modalitate legala sa pot instraina aceasta casa cu terenul aferent.
Mentionez ca nu am cadastru pe teren ,acesta este obligatia primariei .
2) In Cap.Obligatiile Partilor este un art. in care se specifica urmatoarele:
" Concesionarul are drept de cumparare a terenului , la pretul pietei ,stabilit de catre un expert imobiliar."
Sa inteleg ca am sa mai platesc din nou acest teren sau nu ?
Mentionez ca eu voi plati anual o rata fixa timp de 10 ani .
Doresc sa plec definitiv din tara si as vrea sa ceda legal acest teren.
Contractul de concesiune a fost incheiat in baza legi 50/1991, art.15 ,litera C
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Va sfatuiesc sa infintati un NOU s.r.l. pe numele tatalui si in care dumneavoastra sa fiti administrator darsi persoana desemnata.
Eu am facut un srl special pentru licenta taxi.
Primaria Capitalei nu accepta un srl vechi.
Aveti mare grija nu semnati nimic decat la NOTARIAT!!!! Eu am luat plasa cu un teren , am avut incredere in cei de la agentie si mau pacalit cu zambetul pe buze.SUCCES
Va multumesc pentru sfat. Casa mea este in forma de "L" si la ambele capete casele vecinilor sunt lipite de casa mea.Vecinul din stanga mea plateste chirie la I.C.R.A.L cel din dreapta este propietar ,este necesar acordul lor pentru inceperea formalitatilor sau nu. Va multumesc.