Buna ziua! A venit un reprezentant al companiei RCS/RDS sa ne intrebe daca suntem de acord ca firma lor sa amplaseze o antena de 6 metri inaltime pe bloc(bloc cu 4 etaje), iar ei vor plati asociatiei 400 euro pe luna. Eu locuiesc la et.4 si nu vreau acest lucru...pot amplasa antena fara acordul meu?
Multumesc mult! Acum sa gasesc si un avocat care sa nu fie intimidat de iesirile ,amenintarile sotului.
Eu sunt singura , nu am pe nimeni,,,prezent a fost copilul nostru( pe care il distruge situatia asta) si tot blocul, dar ma repet nimeni nu va merge in calitate de martor ...de frica.E de o violenta de nedescris...cum sa procedez?El mi-a zis ca va avea 10 martori(acelasi nivel) care vor povesti cate eu nici n-am visat despre mine.
Merci frumos de raspuns. Martori nu cred ca voi avea deoarece nimeni nu are curaj sa vina cu mine...le este frica . A avut cateva altercatii cu politia, amenzi ,luat la sectie ,pot solicita ceva de la sectia de politia pentru a prezenta in instanta?
Vreau sa divortez! Ce trebuie sa fac?Avem un copil de 7 ani si imobil comun, dar intentionez sa plec cu chirie la o garsoniera sau apartament cu 1 camera.
Nu vrea sa-mi dea copilul...e violent verbal si fizic. Are venituri salariale mai mici decat mine si cazier. Care sunt sansele lui de castig?
eu nu pot plati impozitul la casa pana nu platesc aceste amenzi?
Merci frumos de raspunsul promt,,,,ce fac eu mai departe? din ce am citit amenzile din 2006-2007 ar trebui sa fie prescrie,,,cumprocedez?
Buna ziua!
Eu cu sotul meu ne-am cumparat anul acesta apartament. Astazi am fost sa platesc impozitul la casa si mi s-a spus ca sotul meu are 4 amenzi contraventionale in suma de 2500 roni:
1amenda 2006 - 1000 roni
2 amenda 2007 - 1100 roni
3amenda 2010 - 200 roni
4amenda 2011 - 200 roni
si ca eu nu pot plati impozitulpana nu achita el datoriile.Din ce am citit eu pe acest site amenzile contraventionale se prescriu in 5 ani,,,doamna de la ghiseu mi-a zis ca nu si ca trebuie platita toata suma integral,,,,ajutati-ma cum sa procedez.
Multumesc anticipat
Buna ziua
Socrii vor sa ne doneze un apartament,noi fiind casatoriti si avand un copil,in caz de deces al sotului meu,fratele lui poate ataca donatia,,,,sau socrii mei pot anula donatia in urma decesului fiului lor?
Multumesc anticipat