avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antena TV RCS/RDS pe bloc fara acordul locatarilor???
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antena TV RCS/RDS pe bloc fara acordul locatarilor???

Buna ziua! A venit un reprezentant al companiei RCS/RDS sa ne intrebe daca suntem de acord ca firma lor sa amplaseze o antena de 6 metri inaltime pe bloc(bloc cu 4 etaje), iar ei vor plati asociatiei 400 euro pe luna. Eu locuiesc la et.4 si nu vreau acest lucru...pot amplasa antena fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:23, 6 Iulie 2017
Nu. Trebuie acordul tuturor proprietarilor de la ultimul etaj.
Nu toti reprezentantii legali ai asociatiilor de proprietari au interesul si respectul in astfel de cazuri sa solicite acordul locatarilor de la ultimul nivel
Mergand pe principiul ca este vorba despre amplasare antena pe terasa respectiv parte comuna,poate sa primeze interesul pecuniar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antene montate pe bloc proprietate cu 3 scari, acordul locatarilor daduraulica daduraulica A fost montata pe bloc, o antena pentru firma rds/rcsin ..in 2007,..in baza unui contract ( nu tocmai ..la vedere..) Au trecut 8 ani de la montarea ... (vezi toată discuția)
Contract antena gsm pe bloc adrianf adrianf Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de garsoniere cu 9 etaje deasupra caruia s-a montat in octombrie 2007 o antena gsm de la RDS.Eu locuiam in acel an in ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)