avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters144243

Activitate ContSters144243

vreau sa angajez un somer, exista vreo posibilitate sa fim scutiti de anumite plati la contributiile sociale sau ce avantaje avem dc angajam un somer?
multumesc pt raspuns,pot depune si inscrisurile ca probe pt judecator in acelasi timp cu intampinarea? si cele pt reclamant as putea sa i le dau la termen? sigur pot depune intampinare la term? am avut un prim termen in aceasta ordonata pe 12 iulie cand ni s-a dat 2 sapt pt proba cu inscrisuri..multumesc pt ajutaor
vreau sa depun o intampinare pt o ordonanta cu termen luni,26 iulie,cand e acest termen limita? din cate stiu 5 zile, dar 5 zile lucratoare, calendaristice? multumesc
vreau s aformulez o cerere de suspendare executare silita pt un minor.am pierdut o ordonanta presedentiala, urmeaza recursul in 2 sapt. am nevoie de un avocat specializat in aceasta problema.
multumesc mult pt raspuns. dar dc copilul deja e plecat in vacanta la bunici si nu voi fi decat eu acasa?ce s-ar intampla? ce as risca?
deci a castigat ordonanta, am declarat recurs in termen si a apelat la un executor ce mi-a trimis o notificare cum ca in data de 16 vine sa puna in aplicare ordonanta. procesul pe fond incepe pe 12 iulie, iar recursul ordonantei este pe 21 iunie. ce se mai poate face?
nu se poate discuta cu cea care a nascut-o sub nicio forma. vrea bani sa renunte la copil , in realitate nu o cauta , in acte se pune la punct pt a creste pretul, dc ma puteti intelege...
ma notifica ca peste 10 zile se prezinta la domiciliul meu pt a pune in aplicare o executare silita ce priveste un minor, mama a castigat minorul pe ordonanta presedintiala, recurs am peste 12 zile. ce se poate face in acest caz?
nu mai am documente de achizitie, doar martori 4-5 fara probleme ca sunt ale mele si le-am dus acolo.