avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am termen luni pt o ordonanta presedintiala program ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am termen luni pt o ordonanta presedintiala program vizitare

vreau sa depun o intampinare pt o ordonanta cu termen luni,26 iulie,cand e acest termen limita? din cate stiu 5 zile, dar 5 zile lucratoare, calendaristice? multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 13:22, 18 Iulie 2010
O puteti depune chiar la termen.Nu exista o sanctiune pentru nedepunerea in termenul de 5 zile.
Daca totusi vreti sa o depuneti cu 5 zile inainte de judecata va trebui sa o depuneti in data de 20.07.
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc pt raspuns,pot depune si inscrisurile ca probe pt judecator in acelasi timp cu intampinarea? si cele pt reclamant as putea sa i le dau la termen? sigur pot depune intampinare la term? am avut un prim termen in aceasta ordonata pe 12 iulie cand ni s-a dat 2 sapt pt proba cu inscrisuri..multumesc pt ajutaor
Intampinarea se depune la primul termen de judecata.
In cazul in care paratul nu este reprezentat sau asistat de avocat, presedintele ii va pune in vedere la prima zi de infatisare sa arate dovezile si toate mijloacele de aparare despre care se va face vorbire in incheierea de sedinta, instanta acordand la cerere, un termen pentru pregatirea apararii si depunerea intampinarii.
Intampinarea se depune in dublu exemplar si va fi insotita de inscrisurile ce se doresc a fi depuse la dosar de asemenea in dublu exemplar-un set pentru instanta iar celalalt set pentru reclamant.
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)
Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)