avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate mitcomihai

Activitate mitcomihai

Si unde se poate adresa prietenul meu?

Banuiesc ca nu stia cei din administratia blocului de defectiunea liftului.
Buna seara!
Acum doua zile, un prieten a ramas blocat in lift. Nu din cauza unei pene de curent, ci din cauza unei defectiuni suferita in timpul deplasarii. Prietenul meu sufera de atac de panica, deci cele aproape doua ore cat a stat in lift pana au venit pompierii sa il scoata au fost un calvar.

Se poate face vreo reclamatie undeva in acest sens? Sunt sanse ca sa primeasca prietenul meu despagubiri de pe urma aceasta? A pierdut si orele de la scoala de soferi din acest motiv dar mai ales sperietura l-a facut sa isi revina greu pe linia de plutire.

Multumesc!!
Eu zic sa puneti intrebarea aceasta pe un forum specializat in domeniul feroviar, acolo printre membri sunt foarte multi angajati ai cailor ferate, care stiu toate amanuntele.
Va multumesc mult pentru raspuns, pe ecusoane vom specifica si faptul ca sunt unele simbolice! Weekend placut!!!
Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera, si la cerinta unor membri, am hotarat ca la unele intruniri care le facem periodic sa purtam ecusoane, in acest fel ne putem cunoaste mai usor. Dorim sa le purtam si la anumite conferinte, simpozioane , expozitii care sunt din domeniul rutier. Intrebarea mea ar fi daca avem voie sa purtam ecusoane, noi fiind doar membri unui forum, nu suntem nici ONG nici angajati ai unor societati, ecusoanele fiind unele simbolice. Asa cum si stampila forumului este una simbolica . Am pus aceasta intrebare pentru a fi sigur ca nu incalc vreun articol sau vreo lege. Si cred ca nu ar fi nici un fel de problema daca ecusoanele sunt si stampilate, o stampila mica, rotunda, care contine doar numele si adresa forumului, anul 2007 anul infiintarii forumului si in mijloc o mica sigla, un automobil. Forumul nu face incasari, nu are chitante, totul este gratuit . si nu se cere nici un fel de taxa , asa cum se procedeaza pe fiecare forum gratuit . Toate acestea le facem din pasiunea ce o avem pentru automobilele de epoca, pe forum sunt postate discutii si poze cu automobile din anii demult apusi, iar la intruniri discutam despre aceste bijuterii, care sunt tot mai rare in ziua de astazi! Va multumesc mult, sper ca intrebarea mea sa nu fie stupida! O zi placuta!!!
Răspuns la discuția Stampila forum
Va multumesc pentru raspuns, intr-adevar stampila este un simbol al forumului nostru pasionati de automobilism, dorim sa o folosim si pe unele diplome de merit acordate unor membri mai activi ai forumului. Deci sa inteleg ca putem folosi stampila fara nici un fel de problema?
Discuție Stampila forum
Buna ziua! Sunt administratorul unui forum cu tematica rutiera. Am cateva sute de membri inscrisi pe acest forum. Am creat unele parteneriate cu alte forumuri asemanatoare precum si cu unele ONG-uri. La rugamintea unor membri, am creat o stampila a forumului micuta si rotunda in care apar adresa si numele forumului precum si data aparitiei forumului (2007) iar in mijlocul stampilei apare un mic automobil. Dorim sa folosim aceasta stampila atunci cand incheiem un parteneriat, sau cand trimitem o petitie in numele forumului la diferite institutii spre a fi solutionata si a primi un raspuns. Mentionez faptul ca forumul nu este inscris in nici un registru pentru ca el se creaza gratuit pe internet, si nu facem nici un fel de plata, nici un fel de incasare, nu folosim chitantiere , inscrierea pe forum fiind gratuita in totalitate si nu se cere nici un fel de cotizatie sau contributie.. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: Este legala aceasta stampila ??? Va multumesc si va doresc o seara cat mai placuta!!!
Răspuns la discuția Unde se poate reclama un avocat?
Avocatul nu s-a implicat si a lasat sa se scrie orice la dosar. Am avut nevoie de 10 zile de ingrijiri medicale.
jethrotullb a scris:

Dar l-ati mai cautat pe avocat?
Vi s-a luat vreo declaratie in dosarul respectiv dupa angajarea avocatului?
Cele scrise in dosar au fost scrise inainte sau dupa ce v-ati angajat avocat?

nu!
Ca parte vatamata ma pot infatisa in alt oras la cererea mea?