avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate constantin adina

Activitate constantin adina

buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna contract de comodat cum se face si la ce foloseste?
Discuție evacuare
buna ziua locuiesc in casa bunicului dansul fiind unic propietar nu avem bani de contract si daca doamne fereste bunicul decedeaza mama mea cu care nu ma inteleg ma poate evacua din imobil cu tot cu sot si cei doi copii sau am si eu dreptul sa locuiesc?
buna ziua va rog sami raspundeti la o intrebare am avut un proces in care am avut castig de cauza cealalta parte a facut recurs si am castigat si recursul acum a venit comunicarea de la tribunal in care scrie irevocabil intrebarea mea este daca mai poate ataca si acum daca sentinta e irevocabila multumesc
Discuție apel-recurs
buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un sfat am avut un proces pe rol instanta a deliberat in favoarea mea dar persoana cu care mam judecat tot face recurs cu toate ca nu castiga intrebarea mea este de cate ori se poate face recurs si ce sa fac ca persoana respectiva sa nu mai poata face recurs dupa cate recursuri instanta se pronunta definitiv si irevocabil multumesc

Discuție testament
buna ziua, va rog daca ma poate lamuri cineva intro problema,bunicul meu doreste sami lase casa propietatea dansului mie pe cale notariala sau prin primaria comunei nu stim cun sa facem si daca se poate face acel act poate fi atacat de fiica dansului adica mama mea pentru ca nu este dansa de acord sami lase mie nu avem bani pentru a face contract de vanzare cumparare cu intretinere .va multumesc
bunicul meu traieste dar vrea sami lase mie casa dar mama mea nu e de acord si nea dat in judecata dar ea are probleme psihice poate deschide un proces?
Discuție mostenire
mama mea e bolnava psihic si ma dat in judecata ,a deschis proces are acest drep fiind bolnava?