avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare

bunicul meu traieste dar vrea sami lase mie casa dar mama mea nu e de acord si nea dat in judecata dar ea are probleme psihice poate deschide un proces?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:00, 6 Mai 2010
Bunicul d-voastra, cat este in viata, poate dispune de bunurile sale asa cum considera de cuviinta, sa vanda cui doreste. Pentru asta nu are nevoie de acordul copiilor sai.
si ce actiune a intentat mama dvs?
indicat ar fi sa incheiati cu bunicul un contract de intretinere.
Bunicul in calitatea de proprietar al bunurilor sale ,poate sa dispuna dupa bunul plac cui le instraineaza
In situatia mentionata,incheiati contract cu clauza de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa/pamant mariustz mariustz Bun gasit, Am si eu o intrebare legata de mostenirea unei case si ceva pamant. Eu mai am o sora, mama noastra de cand eram eu mic a decis sa plece de acasa ... (vezi toată discuția)
Mostenire lauz lauz Bunica fiind decedata,bunicul meu poate lasa mostenire unuia dintre copii intrand in posesia mostenirii doar dupa moartea bunicului.Ceilalti frati pot ataca in ... (vezi toată discuția)
Donatie, act de vanzare cumparare sau contract de intretinere? alexandrapopescu1989 alexandrapopescu1989 Bunica doreste sa treaca apartamentul proprietate personala pe numele meu, insa ar dori o clauza contractuala prin care sa ma oblig sa am grija de dumneaei. ... (vezi toată discuția)