avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

buna ziua locuiesc in casa bunicului dansul fiind unic propietar nu avem bani de contract si daca doamne fereste bunicul decedeaza mama mea cu care nu ma inteleg ma poate evacua din imobil cu tot cu sot si cei doi copii sau am si eu dreptul sa locuiesc?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:35, 27 Iulie 2010
da, dupa decesul bunicului puteti fi evacuata .
Sa va faca macar un contractde comodat.Ar fi bine sa il faceti la avocat dar se poate si fara avocat daca chiar nu aveti niciun ban.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate tatal meu sa ma alunge din casa impreuna cu sotia si doi copii minori in 24 ore? Romik1976 Romik1976 Buna ziua!Locuiesc impreuna cu sotia si doi copii minori impreuna cu tatal meu vaduv.Acesta nu participa la cheltuielile de intretinere a imobilului al carei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am următoarea situație. suntem 2 frați, mama este ... marycriss marycriss Bună ziua. Am următoarea situație. Suntem 2 frați, mama este în viață iar tatăl meu a murit. Succesiunea după tata a fost facută ( atat mama cat si ... (vezi toată discuția)
Mostenire si partaj adry2276 adry2276 Buna seara.In urma decesului bunicului meu s-a facut succesiunea.Mama este predecedata si eu mai am 2 surori.Bunica mi-a dat toata partea ei din casa care o ... (vezi toată discuția)