avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate mir_ella56

Activitate mir_ella56

Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean german? locuim in Bucuresti, este nascuta aici, recunoscuta de tatal ei abia dupa 4 ani cu modificarile necesare la stare civila in Bucuresti.
Răspuns la discuția pensie alimentara din Germania
nu sunt casatorita si nici nu am fost cu tatal fetitei
Buna ziua .Va multumesc. care ar fi pasii pentru a demara ca fetita in varsta de 6 ani sa primeasca pensie alimentara de la tatal ei care este cetatean german? locuim in Bucuresti, este nascuta aici, recunoscuta de tatal ei abia dupa 4 ani cu modificarile necesare la stare civila in Bucuresti.
executare silita...! am totul ca renunta...la notar!DECLARATII PENTRU C F, PENTRU INSTANTA.,CA SUNT DESPAGUBITI.
va multumesc pentru raspunsuri...Cumparatorul nu vrea sa astepte ...pana obtin hotararea din instanta ...procesul meu este in 6 septembrie A STIUT DE ACEST LITIGIU !din ziua in care s-a semnat precontractul si am primit atunci avans 40.000 euro cu care am achitat datoria pe care o aveam la banca unde era apartamentul ipotecat. ISI VREA BANII INAPOI....EXISTA SOLUTIE ?SA -MI ELIBEREZE UN JUDECATOR HOTARARE IN DOUA ZILE?CEL CU CARE AM LITIGIU...NU MAI ARE NICI O PRETENTIE...AM SI DECLARATIE CA-SI DA ACORDUL SA RADIEZ DIN CARTEA FUNCIARA ACEASTA MENTIUNE.....
POT FACE ?VANZAREA!am mentiune ,,litigiu in cartea funciara .Din cauza concediului la judecatorie nu am reusit sa fiu in termen .AM DECLARATIE NOTARIALA de la cel cu care sunt in litigiu ca nu mai are nici o pretentie. POT FI IN CULPA CA E DIN CAUZA MEA SI SA PLATESC DUBLU? MULTUMESC
Răspuns la discuția Pensie alimentara tata german
Multumesc mult...
mir_ella56 a scris:

Va multumesc ca imi raspundeti..tatal este cetatean german ,locuieste in Germania nu vrea sa participe material in nici un fel cu toate ca am insistat macar de alocatia de 164 euro vreau sa beneficiez nu stiu cum sa procedez si nu stiu daca o pot lua daca eu locuiesc in Romania.... multumesc..Mirela.
Va multumesc ca imi raspundeti..tatal este cetatean german ,locuieste in Germania nu vrea sa participe material in nici un fel cu toate ca am insistat macar de alocatia de 164 euro vreau sa beneficiez nu stiu cum sa procedez si nu stiu daca o pot lua daca eu locuiesc in Romania.... multumesc..Mirela.

Buna ziua!

As dori sa primesc un sfat juridic in urmatoarea situatie: nasterea unui copil in Romania, din mama cetatean roman si tata cetatean strain.
Precizez ca parintii nu sunt casatoriti, tatal este cetatean german,. fetita are 5 ani si a fost recunoscuta abia acum.Tatal a fost de acord sa-i poarte si numele DAR NU ESTE DE ACORD CU NICI UN AJUTOR IN CRESTEREA COPILULUI.............!

As vrea sa stiu care va fi cetatenia copilului, daca primeste sau nu automat cetatenia tatalui, in ce conditii, si care sunt drepturile copilului.

De asemenea as vrea sa stiu care este situatia juridica a tatalui in acest caz.. Multumesc