avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate florybalan

Activitate florybalan

buna seara ., sotul meu vrea sa ia un credit de nevoi personale de la banca eu am o factura neplatita la telefonie mobila il va impiedica factura mea neplatita de cam 2 ani sa ia un credit ? sau faptul ca a intarziat 3 luni cu o plata la sc nebancara care acum este platita de mai bine de 6 luni de zile? va multumesc frumos
Răspuns la discuția telefonia mobila - ajutor
multumesc frumos pentru raspunsuri pe mine nu m-a sunat nimeni de la nici o firma de recuperari si nici nu am primit vreo instiintare prin posta am fost eu ca sa rezolv situatia cu ei la orange si mi-au spus ca la ei nu se poate plati esalonat. iar credit nu am cum sa fac pentru ca am fost in concediu de crestere al fetei apoi postul meu a fost restructurat asa ca in momentul de fata lucreaza doar sotul meu . sper sa rezolv in vreun fel caci m-am speriat iar pentru executare silita nu avem casa pe numele nostru si nici alte proprietati imobiliare sau autoturisme asa ca eu cred ca nu prea au ce sa imi execute

[editat scris cu majuscule]
buna seara, in anul 2008 am facut 2 abonamente telefon mobil si unul internet in august 2010 nu am mai platit din cauza problemelor economice in momentul acela factura era pe la 1000 ron iar acum in martie 2012 a ajuns la 2800 ron din penalitati zic ei este posibil ca penalitatile sa fie aceasta suma? am cerut sa platesc in rate o suma la 150 ron lunar si nu sunt de acord nu am efectiv de unde sa le dau 2800 ron va rog explicati-mi ce se intampla daca nu platesc . precizez ca in aceasta perioada nu am primit nici o instiintare de la ei absolut nimic doar ca eu om de buna credinta am vrut sa stiu daca pot plati in rate suma datorata si am avut neplacuta surpriza sa constat ca suma la care ma asteptam eu de 1200-1500 ron sa fie 2800 va rog din suflet ajutati-ma . sunt mamica unei fetite de 3 ani si nu as vrea sa se intample ceva sa nu pot fi langa copilul meu . va multumesc
Discuție CUSTODIE COPIL
BUNA SEARA, EU SI SOTUL MEU SUNTEM SEPARATI DIN SEPTEMBRIE AM UN ACT NOTARIAL VALABIL 1 AN DE ZILE CARE IMI DA DREPTUL SA STAU CU FETITA IN STRAINATATE IN MOMENTUL DE FATA LOCUIM IN SPANIA . SOTUL MEU VREA SA IMI INCREDINTEZE TOATE DREPTURILE ASUPRA COPILULUI MIE CU CONDITIA SA NU DIVORTAM ESTE POSIBIL ASA CEVA IN ROMANIA? SI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ? MULTUMESC DIN SUFLET
actul notarial semnat de tata trebuie tradus in limba tarii de destinatie?
va multumesc din suflet pentru raspunsuri
buna seara, eu impreuna cu fetita de 1 an si 7 luni urmeaza sa plecam in spania pentru 1 luna , tatal nu merge cu noi imi puteti spune ce acte am nevoie pentru a nu avea probleme ? va multumesc!
va multumesc pentru raspunsuri. o seara buna!
buna seara, sotul meu a intrat in cic pe 28 septembrie 2009 pe 3 februarie 2011 fetita noastra face 2 ani. sotul ocupa inainte postul de sef receptie la un hotel de 4 stele din delta. imi puteti spune va rog cand trebuie sa se intoarca la serviciu?
este adevarat ca timp de 6 luni nu poate fi concediat?
se poate restructura sau reorganiza acest post , avand in vedere ca receptia este partea vitala a unui hotel?
va multumesc!