avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale

buna seara ., sotul meu vrea sa ia un credit de nevoi personale de la banca eu am o factura neplatita la telefonie mobila il va impiedica factura mea neplatita de cam 2 ani sa ia un credit ? sau faptul ca a intarziat 3 luni cu o plata la sc nebancara care acum este platita de mai bine de 6 luni de zile? va multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 10:02, 12 Martie 2012
Sa va explic, o persoana care doreste sa obtina un credit este verificata daca este eligibila (venituri, propietati detinute, se suna la locul de munca, etc) si se verifica in biroul de credit daca a inregistrat intarzieri de plata catre banci (aici ar fi o problema de respins dosarul).
Nu faptul ca dvs aveti neachitata factura telefonica.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
Flavius1984, utilizator
Exista banci care accepta o singura intarziere de 90 de zile daca este justificata (de ex. pierdere temporara loc de munca).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)
Raiffeisen ma hartuieste Costica33 Costica33 Am dat la incheierea unui contract cu banca Raiffeisen numarul meu de telefon mobil. Acum , de fiecare data cand intarzii sa platesc rata ma termina cu ... (vezi toată discuția)
Urgent abuz din partea bancii- apeleaza persoane care nu au legatura cu creditul vladp33 vladp33 Buna ziua, din 2007 am un credit de nevoi personale fara garantii la o banca comerciala. Am fost cu plata la zi a acestui credit pana in vara cand am ramas ... (vezi toată discuția)