Numele meu este Vranceanu Radu am 38 de ani si sunt din Rasnov jud. Brasov. In luna noiembrie 2007 am divortat de fosta sotie pe fondul necomunicarii , neantelegeri , nemultumiri , de ambele parti. Divortul s-a incheiat din culpa comuna , si de comun acord , nefacandu-se un partaj al bunurilor (apartament cu 2 camere) , urmand sa ne intelegem ulterior intr-un fel sau altul. Apartamentul a fost al parintilor mei pana in anul 2005 cand din pacate au facut prostia sa ni-l treaca amandorura pe nume. Acum probabil conform legii fosta sotie are dreptul la jumatate desii nu a contribuit nici macar cu un leu la acesta. Problema este ca a plecat de acasa inaintea divortului , fara sa stiu eu , cu toate actele apartamentului , lasandu-ma cu datorii la intretinere , imprumuturi la doua banci etc. Am facut o refinantare , am achitat cele doua banci , iar restul de 27.000 RON , ia-am dat dragutei de foste sotii in speranta ca vom ajunge la o intelegere in legatura cu apartamentul. De asemenea am facut greseala sa nu fac nici un act notarial cu privire la banii respectivi , avand incredere in ea. Acum are tot felul de pretentii , iar marea problema cu care ma confrunt acum sunt actele apartamentului respectiv , de care am avut nevoie in nenumarate randuri (la primarie , un banal abonament de telefon , o aprobare pt. centrala termica , etc..) , si nu a vrut sa m-i le dea , neputa-nd astfel sa-mi rezolv problemele. Are dreptul sa tina actele ,fara sa m-i le dea ? Va rog sa-mi dati o solutie , sau un sfat la aceste probleme. Va multumesc anticipat.#-o#-o