avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate litescu

Activitate litescu

Am terminat Facultatea de Limba si Literatura Romana la universitatea spiru haret promotia 2005-2008 forma invatamant la distanta, acum nu stiu daca ma vor primi la titularizare cand am fost sa intreb mi-au aratat urmatoarele Hotarari de Guvern 749 din 24.06.2009,943 din 19.08.2009,1093 din 30.09.2009 eu le-am citit dar nu am inteles daca pot participa la titularizare POATE MA AJUTA-TI DUMNEAVOASTRA va multumesc foarte frumos
In primul rand vreau sa va multumesc pentru RASPUNS.In al doilea rand pot sa va spun ca am fost la inspectoratul judetului Dambovita in legatura cu Universitatea Spiru Haret si nu m-au putut lamurii in legatura cu aceasta problema daca vom fi primiti la examenul de titularizare.Asteapta raspuns da la Minister.Nu m-au intrebat ce profil am terminat deci mi-am dat seama ca toti de la spiru suntem in aceeasi ,,oala,, e groznic.Imi este teama ca inintea examenului de titulatura ne vor afisa ca nu putem participa.La noi totul e posibil.As trimite un memoriu si la Ministerul Educatiei dar cu problemele care se confrunta tarisoara noastra nu cred ii va da nimeni atentie.Va multumesc
Stiu ca in tara sunt probleme si e foarte greu dar v-as ruga din tot sufletul sa ma ajuta-ti si pe mine cu o intrebare.Oare cei care am terminat spiru haret vom putea da examen de titularizare 2010 la pretransfer nu au fost primiti cu aceasta universitate
Sunt dezamagita si disperata.Nu stiu daca vom fi primiti la examenul de titularizare .Cei cu spiru nu au fost primiti la pretransferari.unde sa ma adresez sa aflu raspunsul la aceasta intrebare.de ce unii care au termenat aceasta facultate sunt platiti cu studii superioare iar altii nu sunt primiti sa dea nici examen unde isi pot dovedii capacitatea .daca e lege sa fie pentru toti.