...cam ciudat, in cazul asta ar insemna ca procesul de partaj nu se va incheia nici in 2001...desi ministrul justitiei preciza ca se pot da termene si de la o zi la alta...
Buna ziua.
Un proces de partaj care este pe rol din toamna anului 2009 va fi amanat in perioada vacantei judecatoresti ?
Urmatorul termen este pe 23 iunie 2010, se vor pastra termenele tot ca pana acum, din luna in luna, sau va fi o pauza intre iulie - septembrie ?
Multumesc.
In cat timp expertul trebuie sa depuna raportul de expertiza la judecatorie ?
Exemplu: expertiza a fost facuta pe 1 Iunie, urmatorul termen pentru partaj este pe 23 iunie...
Sotul doreste sa-i revina lui masina...si ma gandesc ca ar putea influenta cumva decizia expertului tehnic auto...in sensul stabilirii unei valori derizorii...
Buna ziua.
Daca s-a anuntat expertiza imobiliara, acel expert face si expertiza mobiliara...sau sunt experti separati ?
Expertii imobiliari sunt abilitati sa faca si expertize mobiliare ?
Multumesc.
Buna ziua.
In cazul unei masini noi, de 1 an, care se afla in garantie si are km. foarte putini la bord se poate tine seama de factura si de valoarea stabilita de o societate de asigurari casco ?
Cam cu cat scade valoarea fata de pretul de pe factura ?
Multumesc.
Pot cere si daune ?
Nu mi se pare corect ca el sa nu respecte ceea ce ii spune judecatorul...
Asa si mie mi-ar placea sa-mi achite altcineva obligatiile si sa-i dau banii...cand se va termina procesul de partaj...fara sa-i dau dobanda...