avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate gornea amgelica

Activitate gornea amgelica

sunt infractor primar ,60 grame canabis flagrant , 2 ani si 8 luni judiciari ? nu vreau sa vorbesc despre cum gandesc cei din justitie si cum dau sentinte , televiziunea da exemple clare si nenumarte -
Am o nelamurire , am inteles ca un an judiciar este echivalentul a 8 luni calendaristice , daca muncesti poate fii si mai putin ? am fost in arest preventiv 9 luni unde am desfasurat activitati gospodaresti , aceasta activitate este considerata ca lucrata ? Am facut cerere sa ies la munca in speranta ca voi micsora perioada de detentie , Multumesc astept raspuns
buna seara , da am acceptat rechizitoriu , singurul care a depus marturie inpotriva mea a fost un colaborator al politiei si a procurorului ( se declara prietenul meu si eu am crezut) In Uniune este considerata aceasta actiune abuz si o infractiune pentru colaborator , proba nu ar fii fost acceptata ACOLO , darrrrrrrr ... sunt infractor primar si e vb de 60 de grame de canabis flagrant si ce a mai declarat colaboratorul inca 120de grame , Asta este .Intrebarea mea si rog raspuns , de ce nu am posibilitatea sa redeschid procesul ? am citit undeva de legea cea mai avantajoasa . IN LEGEA 202 /2010 am citit despre institutia recunoasterii vinovatiei la art 320/1 . Denuntul a fost ok e si el arestat , dar, justitia si- a spus cuvantul .Nu comentez . MULTUMESC
multumesc, am recunoscut faptele inca in faza urmariri penale ,am dat relatii complete in cauza , procurorul a zis ca toate acestea ma vor ajuta la individualizarea pedepsei si atat, fara alte avantaje Am sperat sa redeschid un proces si sa mi reduc pedeapsa cu 1/3 , avand in vedere ca procurorul a refuzat atunci sa o reduca la 1/2, cf art 16. Ce sanse sunt ,am 4 ani cu executare la semideschis
Cu respect
Cu respect va adresez o intrebare , persoanele cu o sentinta definitiva cu privare de libertate vor beneficia de aceasta lege ? am posibilitatea sa deschid un nou proces si sa pot beneficia de legea cea mai favorabila in situatia data? multumesc
=D>multumesc
Camera Deputatilor a adoptat marti,, legea micii reforme,,
Este posibil ca aceasta lege sa intre in vigoare in acest an?
multumesc
Răspuns la discuția pasi necesari ?
multumesc, care sunt pasii pe care trebuie sa i faca proiectul de lege (oricare ar fii el ) pana sa ajunga lege, ce aprobari necesita , prin cate comisii , camere , ect. trebuie sa treaca .
Trebuie aprobat de .....parlament, camera 1 , promulgat de presedinte, si apoi publicat in Mof? nu cunosc procedura si nici nu stiu de unde pot lua informatia . Respect
Discuție pasi necesari ?
care sunt pasii necesari , pentru ca o lege sa fie publicata in M of.?
avem un proiect de lege , care este aprobat , si apoi?
Răspuns la discuția LEGEA MICII REFORME-?
multumesc mult , pentru necunoscatori e ff greu, intelegem pe zi ce trece tot mai putin, spre deloc
cu respect
Răspuns la discuția LEGEA MICII REFORME-
multumesc mult ,cu respect