Va multumesc pentru interventie.
Nu s-a scris pe talon "intrainat catre...", s-a scos doar fiscalul de la primaria proprietarului.
Avocatul mi-a zis ca o sa anuleze timbrul sigur.
Referitor la bani , intelegerea era sa isi ia plata dupa ce se termina procesul, deci nu cred ca incearca sa imi ia banii degeaba.
Buna ziua.
Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003.
Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un avocat cu privire la transcrierea fara taxa/anulare timbru de mediu.
Avocatul mi-a zis ca se poate, dar procesul dureaza intre 6 luni si un an, timp in care nu o sa pot folosi masina (o sa o radieze si o sa pot circula 3 luni cu nr. rosii ca cu orice masina neinmatriculata).
Intrebarea mea este daca exista vreo solutie sa pot folosi masina cu numerele actuale pana cand se termina procesul.
Ce as putea pati daca merg cu masina asa (am asigurare pe numele meu, am impus masina masina la financiar, itp valabil)?
Va multumesc!
buna ziua!
am cumparat o masina.initial propietarul mia zis ca nu are datorii la stat si imi poate scoate fiscalul.dupa ceva timp a zis ca a aflat recent ca are o ameda de vreo 4000 lei si ca nu mai poate scoate fiscalul.amenda a luat-o in felul urmator:acum cativa ani a vandut o alta masina pe care noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui.noul proprietar a pus un afis cu de vanzare pe masina si si-a luat amneda,care a venit la propietarul din acte.
eu ce pot face?
pot merge la finante sa cer sa platesc pentru masina ce am cumparato eu?
proprietarul din acte a zis ca il da in judecata pe cel care a luat amenda, sa il mai astept un timp...nu exista nici o cale prin care sa imi pot inmatricula masina in timp ce se judeca ei?
ce solutii am?
salut!
vreau si eu sa cumpar o masina care e inmatriculata pe firma.
firma a vandut masina persoanei 1,iar persoana 1 a vandut masina persoanei2.eu acum vreau sa cumpar masina de la persoana 2.problema este ca persoana 2 nu are contract de vanzare cumparare,iar firma nu o gasesc nicaieri.cum pot face sa inscriu masian pe mine.masina are si cartea de identitate.