Bună seara!
Dacă suntem m-ai mulți proprietari pe un drum privat, este nevoie de semnăturile și celorlalți coproprietari pentru săpături, racordare la utilități?
Mulțumesc!
in urma,, Decizia ICCJ privind acordarea indemnizatiei pentru cresterea copiilor gemeni, tripleti sau multipleti vizeaza mamele care au nascut inainte de 17 iunie 2009, care pot obtine retroactiv indemnizatia suplimentara in baza unei actiuni individuale in instanta, precizeaza Ministerul Muncii, citat de Mediafax. Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat irevocabil ca indemnizatia lunara pentru cresterea copilului se acorda pentru fiecare nou-nascut dintr-o sarcina gemelara, de tripleti sau multipleti.,,
am inaintat o cerere catre ajpis bistrita care mi-a raspuns evident cu un raspuns. am contactat un avocat, am inaintat in instanta la bistrita, care mi-a dat castig de cauza.
ajpis a facut recurs la curtea de apel CLUJ, iar in data de 14 martie 2013 am avut sedinta.
majoritatea judecatorilor au admis recursul celor de la ajpis.
va rog sa-mi spuneti ce as mai putea face.
ne puteti ajuta cu un model de cerere de chemare in instanta? am facut cererea la ajpis , avem refuzul dar nu stim ce sa facem mai departe.
adica cum se face cererea sau ce anume trebuie facut mai departe, fara avocat.
avem gemeni din 2006,am luat indemnizatie doar pentru unul.
va multumim!
Da dar am vorbit cu un jurist si mia zis ca daca nu sa facut atunci in termen de 30 de zile (in cazul meu in 2006) nu se mai poate, nu stie nimeni nimic concret!
Multumesc!
In ce ar consta atacarea testamentului mai concret!un proces anevoios sau facand o cerere de anulare a testamentului? si am uitat sa va intreb care ar fi partea care li se cuvine fratilor?
Am avut o matusa care a decedat in primavara asta,unchiu a decedat in urma cu 14 ani,in timpul vieti ei nu au incheiat nici un act intre ei, nu au avut copii,matusa inainte de-a deceda le-a lasat prin testament totul unor stranepoti, unchiul mai are doi frati in viata,intrebarea mea este : ce trebuie sa faca frati unchiului (pasii legali) pentru a intra in posesia parti care li se cuvine dupa unchiu .