avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate ykkaoros

Activitate ykkaoros

Răspuns la discuția taxa onorariu executor 8000 lei?
eu am de dat suma respectiva de 115000.plus cheltuieli de 11.300 din care 8186 onorariu executor.
buna seara tuturor.a o executare silita in valoare de 115.000 lei.puteti sa-mi spuneti care este onorariul executorului judecatoresc,pt. ca mie mi s-a spus ca este de 8000 lei.iar in lege spune ca la sumele ce depasesc 100000 lei onorariul este 1% din valoare multumesc multy
buna ziua . se poate executa un bun comun ,daca acea datorie apartine numai unuia dintre soti?
Răspuns la discuția voi ce parere aveti?
in momentul intrarii in insolventa exista un proces pe rol-somatie de plata.dar odata cu deschiderea procedurii a fost amanat pt.nedepunerea de catre ei a tuturor actelor necesare procesului.la urmatoarea infatisare a fost suspendat pentru ca decizia de intrare in insolventa era iesita de 3 saptmani
buna ziua tuturor.am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.firma mea este in insolventa la cererea mea,din aprilie 2010.in acest moment este in stadiul de afisare a tabelului definitiv al creantelor.bunnnn.am o datorie la una din firme de 12.000 lei.aceasta firma s-a inscris in tabel cu suma de 63.000 lei(12.000 debit si 51.000 penalitati).judecatorul sindic a aprobat suma de 63.000 .va intreb? este normal sa se adauge penalitati fiind in insolventa? mersi mult.:-/
Răspuns la discuția ma poate executa banca?
pe contractul de garantie personala scrie ca "intreg patrimoniu" prezent si viitor
buna seara tuturor.am un credit luat pe firma.acest credit este garantat cu bunuri mobiliare.dar exista si o garantie personala .in acest moment firma este in insolventa.banca este inscrisa in tabelul preliminar al creantelor.poate banca sa ma execute pe mine ca si garant personal inainte de a astepta decizia judecatorului, daca intru in faliment sau imi aproba reorganizarea firmei?
daca o firma intra in insolventa la cererea sa si in cererea de intrare in insolventa , se specifica faptul ca are sanse reale de reorganizare,se mai ridica dreptul de administrare al societatii ,vechiului administrator.:stunned::(