buna seara tuturor.a o executare silita in valoare de 115.000 lei.puteti sa-mi spuneti care este onorariul executorului judecatoresc,pt. ca mie mi s-a spus ca este de 8000 lei.iar in lege spune ca la sumele ce depasesc 100000 lei onorariul este 1% din valoare multumesc multy
in momentul intrarii in insolventa exista un proces pe rol-somatie de plata.dar odata cu deschiderea procedurii a fost amanat pt.nedepunerea de catre ei a tuturor actelor necesare procesului.la urmatoarea infatisare a fost suspendat pentru ca decizia de intrare in insolventa era iesita de 3 saptmani
buna ziua tuturor.am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.firma mea este in insolventa la cererea mea,din aprilie 2010.in acest moment este in stadiul de afisare a tabelului definitiv al creantelor.bunnnn.am o datorie la una din firme de 12.000 lei.aceasta firma s-a inscris in tabel cu suma de 63.000 lei(12.000 debit si 51.000 penalitati).judecatorul sindic a aprobat suma de 63.000 .va intreb? este normal sa se adauge penalitati fiind in insolventa? mersi mult.:-/
buna seara tuturor.am un credit luat pe firma.acest credit este garantat cu bunuri mobiliare.dar exista si o garantie personala .in acest moment firma este in insolventa.banca este inscrisa in tabelul preliminar al creantelor.poate banca sa ma execute pe mine ca si garant personal inainte de a astepta decizia judecatorului, daca intru in faliment sau imi aproba reorganizarea firmei?
daca o firma intra in insolventa la cererea sa si in cererea de intrare in insolventa , se specifica faptul ca are sanse reale de reorganizare,se mai ridica dreptul de administrare al societatii ,vechiului administrator.:stunned::(