Buna ziua! Sunt acuzat ca in data de 5.07 2014 ora 18:49 precum ca pe teritoriul Germania , am condus pe autostrada A61, conform Heuchelheim FR Speeyer, ca am intrecut limita de viteza pe 3 autobande din care rezulta si martori imi spune , camera de luat vederi din autobandele respective , ca eu sunt autorul. Mi-a fost intocmita o amenda de 148,48 euro. Nu sunt autorul acestei fapte, firma care ma acuzat ar trebui sa-si i-a raspunderea pentru acuzatiile destainuite. Nu am fost in Germania , nu am condus , nu am cumparat , nu am instrainat sub nici o forma, legala sau ilegala, un autovehicul sa imi traga identitatea mea la raspundere.
Sunt la a3-a contestatie si ei nu vor sa imi ia in considerare nici o contestatie din acestea si ma gasesc vinovat .Ca urmare am primit ca un numar de dosar mi-a fost trimis la parchetul din Germania si mai departe nu stiu ce se va intampla.
Va rog frumos daca puteti sa ma informati cu privire la pasii pe care as putea sa-i urmez pentru a rezolva acest furt de identitate .
Multumesc frumos
salut...am pus un colet cu adidasi printr'o firma de curierat...si baiatul care trebuia sa ridice era de la acea firma....el o verificat pachetul...o vazut adidasii nu i'au placut si mi ia pus inapoi..erau fix adidasii care ii vazuse si in poza..desi el nu avea voie sa desfaca pachetul fara sa plateasca...ce pot sa fac in aceasta situatie?...pot sa fac plangere impotriva lui?
cum as putea dovedi conventia incheiata?faza este ca nu este firma este un simplu utilizator....identitatea o cunosc ....da daca fac plangere am vro sansa?
AM CUMPARAT DE PE UN SITE NUMIT OKAZII O PERECHE DE ADIDASI IN VALOARE DE 120 LEI ..AM PRIMIT COLETUL RAMBURS ASA CA AM PUTUT VEDEA PRODUSUL DUPA CE AM PLATIT COLETUL....IN COLET NU SE AFLA CEEA CE AM COMANDAT ....CUM ACTIONEZ IN ACEST MOTIV?..CE POT FACE?
Sunt minor , am 15 ani, sunt acuzat de tainuire de la furtul unui prieten a unei genti ....politia ne trimite la parchet....ce poate sa-mi faca la parchet ?
daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar persoana vatamata este intrebata daca vrea sa mearga cu inculpatul pana in instanta sau daca mai are vro pretentie de la vinovat si i-a declara ca nu .....politia poata singura sa te trimita catre instanta?:">