Buna! Sunt in divorti cu un cetatean strain(Bosnia Hertegovina),am avut deja 4 procese si nu reusesc sa obtin divortul.Am avut martor la proces ,am dat anunti in publicitate,am tradus si am trimis citatie in tara respectiva!Ce mai pot face?El nu se prezinta la proces,nu il intereseaza!Va multumesc !
BUNA SEARA!ASI AVEA O INTREBARE DACA SE POATE SA-MI DATI RASPUNS!AM UN PRIETEN CARE ARE UN COPIL CU O FEMEIE
COPILUL ARE 4 ANI DAR IN ACTE NU ESTE TRECUT CA TATAL!COPILUL MOMENTAN ESTE LA EL,MAMA VREA SA-L IA INAPOI COPILUL NU ARE CONDITII DE CRESTERE DECENTA!CE POATE SA FACA EL?
CE ACTE SA FAC?
AR VREA SA RECUNOASCA COPILUL CA TATA DAR NU ARE CERTIFICATUL DE NASTERE A COPILULUI,FARA ACEST ACT CE SE POATE FACE?
VA MULTUMESC ! CU RESPEST!
Buna,as avea si eu o intrebare.........in luna nov2009 m-am casatorit ,sotul meu este cetatean din Bosnia Hertegovina,dupa primirea cartii de identitate din Romania am plecat impreuna din tara pana in Ungaria el plecand mai departe in Bosnia urmand sa-si schimbe pasaportul care urma sa expirein mai ,eu m-am intors la inceputul lunii iar el nu a mai dat nici un semn de viata de atunci.In cazul in care el sa folosit de mine doar pentru a avea dreptul de a calatori in Europa as dori sa desfac aceasta casatorie.Care ar fi pasii legali care s-ar putea face?
cu stima Emese