avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT DE UN CETATEAN STRAIN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT DE UN CETATEAN STRAIN

Buna! Sunt in divorti cu un cetatean strain(Bosnia Hertegovina),am avut deja 4 procese si nu reusesc sa obtin divortul.Am avut martor la proces ,am dat anunti in publicitate,am tradus si am trimis citatie in tara respectiva!Ce mai pot face?El nu se prezinta la proces,nu il intereseaza!Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:00, 22 Octombrie 2011
Nu este obligatoriu sa fie prezent ci doar sa fie corect citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un argentinian si o rominca karyna33 karyna33 Salut pe toata lumea,ma numesc Carolina si as vrea sa stiu,va rog mult,ce proceduri trb sa urmam eu si viitorul meu sot,de nationalitate argentinian,daca vrem ... (vezi toată discuția)
Si am ajuns si la....divort! cineva1 cineva1 Buna ziua si felicitari pentru acest forum.Cautand pe net informatii despre divort am ajuns aici.Am cateva nelamuriri si sper sa ma ajutati cumva.Situatia ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa divortez eu_gabriel eu_gabriel am asa de multe de spus ca nu stiu cu ce sa incep... o sa ma straduiesc sa fiu cat mai concis si la subiect. va rog sa ma ajutati. sotia mea mi-a trimis ... (vezi toată discuția)