avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Activitate sparcom_94

Activitate sparcom_94

Răspuns la discuția salariat vis-a-vis angajator
la care politie, ca la tara e cam greu,patronul e cel care il tine pe politist in brate si invers?!ma intereseaza daca ITM-ul mai are vreo putere ...
Răspuns la discuția calcul spor noapte
toate sporurile se caculeaza la salariul de incadrare.nu se calculeaza spor la spor,indiferent in sistem lucrezi,fie el bugetar sau privat
unde se poate adresa un salariat care a fost batut de angajator ?
Răspuns la discuția DIVORT CU MINORI
multumesc mult si eu !
Răspuns la discuția DIVORT CU MINORI
RECALCULAREA PENSIEI ALIMENTARE O POATE CERE SI CEL CARE O PLATESTE ?
Răspuns la discuția DIVORT CU MINORI
Da, minora a fost audiata, spunand ca ea nu poate alege intre cei doi parinti, vrea sa stea cu amandoi.
multumesc !
Prin hotarare judecatoreasca domiciliul minorilor a fost stabilit la mama. Unul dintre copii in varsta de 17 ani nu vrea sa mearga sa locuiasca cu mama, se poate face recurs?
Răspuns la discuția DIVORT
nu cred ca este incurajare, pur si simplu nu vreau sa le iau ultimul colac de salvare, nu pot sa le spun nu veniti la mine pentru ca este normal sa intelegeti actiunile parintilor vostri, iar pana le intelegeti , stati si suferiti alaturi de ei ! Fetele au nevoie de liniste( pentru ca la ei s-a mutat razboiul din Afganistan la propriu) si neaparat un consult psihologic.Imi rau d.na "AVLIL" dar nu pot posta aici toate amanuntele, ca sa vedeti ca am dreptate si nici nu pot sta nepasatoare fata de fete.Multumesc, oricum !
Răspuns la discuția DIVORT
Mama fetelor (caci despre 2 fetite este vorba) este un pic mai ciudata, n-am inteles-o niciodata. Spun asta pentru pentru ca, la ei in casa nu a existat gesturi de tantrete ( nici fata de sot, nici fata de copii). Asta a dus in timp la relatii extraconjugale din partea sotului ( povestea e lunga si nu va pot povestii discutiile dintre soti).Fetele au descoperit ca pot fi fericite in alta parte, respectiv la mine, matusa lor. Fata cea mare cu ceva timp in urma in urma unui scandal m-a intrebat: "de ce nu pot avea si eu o familie normala ?", iar acum cand au inceput demersurile divortului, intreband-o cu cine v-a spune la tribunal ca vrea sa ramana , raspunsul a fost : nu vrei sa ma adopti tu ?! Cea mica isi doreste sa faca un liceu la mine in oras, nu stiu daca intr-adevar pentru liceu sau pentru a ajunge la mine, pentru ca nu pot vorbi prea mult cu ea din cauza faptului ca mama lor o tine departe de noi, familia tatalui.
multumesc mult , pentru interes !
Răspuns la discuția DIVORT
vreau sa va mai intreb: daca minorii ( 13 ani si respectiv 17 ani ) in timpul divortului nu aleg sa ramana la parinti, se poate ca o alta ruda, respectiv matusa ( sora tatalui) sa ii poata lua ?