avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariat vis-a-vis angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariat vis-a-vis angajator

unde se poate adresa un salariat care a fost batut de angajator ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 4 Decembrie 2012
LA PArchet/Politie.......doar nu la biroul Hr
la care politie, ca la tara e cam greu,patronul e cel care il tine pe politist in brate si invers?!ma intereseaza daca ITM-ul mai are vreo putere ...
ITM-ul nu are competente in acest caz ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva - falsa acuzatie de furt mariamirabela1986 mariamirabela1986 Buna. pana acum 3 zile am lucrat ca barman. In data de 5 .03 .2013 am primit un telefon de la administratoarea firmei prin care eram acuzata de furt. In ... (vezi toată discuția)
Fals de semnatura in acte de catre angajator Catalinaj Catalinaj Sotul a avut o problema la firma unde lucreaza,patronul nu a vrut sa le dea salariul (sotului si unui coleg) si i.a sechestrat in garajul personal(al ... (vezi toată discuția)
Carte de munca retinuta de proprietarul cladirii in care se afla sediul social adriani adriani Buna ziua, Pe la inceputul lui februarie, a aparut un conflict intre anajatorul meu si proprietarul cladirii in care se afla sediul firmei. In urma acestui ... (vezi toată discuția)