avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate danielachi

Activitate danielachi

Buna, exista un ghid facut de Ministerul de Finante pentru elaboarea acestor politici unde sunt indicate elementele care trebuie cuprinse în politicile contabile – conform ghidului – Ministerului Finantelor Publice publicat in data de 29.09.2010.
Buna ziua, ati citit contractul trimis de furnizorul de gaze?
]Art. 3 (3) Neachitarea facturii reprezentând contravaloarea serviciului de furnizare a gazelor naturale, în termen de 15 zile de la data scadenţei atrage perceperea de majorări de întârziere, conform prevederilor din condiţiile-standard; nivelul majorării de întârziere este egal cu nivelul majorării de întârziere datorat pentru neplata la termen a obligaţiilor către bugetul de stat, stabilit în condiţiile precizate de Codul de procedură fiscală."
Majorari la nivelul nivelul majorării de întârziere datorat pentru neplata la termen a obligaţiilor către bugetul de stat?
Eu nu sunt de acord cu asta si nici nu pot face modificari in acest contract e unilateral asta e il semnezi nu comentezi. Ce se poate face?
Plus ca la art 3 ali 1 este prevazut pretul care nu este completat, semnezi in alb :
"(1) Preţul final reglementat pentru furnizarea gazelor naturale este de ……. lei/MWh, respectiv .......... lei/MWh (cu TVA), aprobat conform reglementărilor în vigoare prin ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, corespunzător categoriei ……. în care consumatorul este încadrat şi nu include accize." E legal acest contract?
Buna,
Eu cred ca trebuie sa ne revoltam fiecare cum putem cu cat mai multi cu atat mai bine. Stiu ca traim in Romania si inca nu am invatat sa vorbim intr-un singur glas, sa ne strigam drepturile tare sa ne auda toata lumea. Dar orice demers e un pas inainte.
Daca intra in vigoare ordonanta lui Boc si mii de oameni s-ar duce la tribunal nu ar insemna nimic? Dar daca ar castiga toti? N-ar deveni o lege ceva??
Mama mea a primit ieri 20.05.2010 o somatie insotita de titlu executoriu emisa in 21.04.2010 de catre Consiliul Local sector 3 - directia Impozite si taxe locale pentru impozitul pe cladiri datorat pe primul trimestru al anului in curs. Nu avem dreptul sa platim impozitul la sfarsit de an si ne asumam penalitatile??