avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Activitate cimpan elena

Activitate cimpan elena

ma numesc ela am o fetita de 1 an sant pe maternitate si sotul lucreaza an germania cu contract as avea dreptul la diferenta de alocatie ce o primeste un copil an germani a si daca as pleca an germania as mai primi indemnizatia pentru cresterea fetitei an tara
buna ziua am fost casatorita si am un baiat de 11 ani acum sant casatorita din nou legal prima sentinta de divort mi sa cerut la primaria unde mam casatorit a 2 oara acum imi trebuie o copie dupa sentinta de divort din prima casatorie si trebuie sa o legalizez sa o am pentru baiat cum as putea sa rezolv proplema .Sa merg la primarie sa iau o copie dupa sentinta si unde ar trebui sa merg sa o legalizez la tribunalul unde sa pronuntat divortul va rog sa ma ajutati cu o informatie va multumesc
Discuție divort
vreau sa legalizez o copie dupa sentinta de divort unde trebuie sa merg la tribunalul unde sa pronuntat divortul sau pot apela la un notar va rog sa ma ajutati
Discuție despre divort
sint casatorita si sotul e plecat an germania la munca ar putea el baga divortul de acolo tinind cont ca toate actele sant la mine si avem si un copil anpreuna va multumesc