avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

vreau sa legalizez o copie dupa sentinta de divort unde trebuie sa merg la tribunalul unde sa pronuntat divortul sau pot apela la un notar va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:38, 30 Mai 2010
Buna ziua !
Legalizarea unei hotarari judecatoresti o puteti face numai la instanta unde a fost emisa .
puteti face acest lucru la instanta care s-a pronuntat pe fondul cauzei, in speta judecatoria.
Pentru legalizarea hotararii de divort trebuie sa depuneti o cerere in acest sens la Judecatoria emitenta, insotita de originalul sentintei si o copie, plus taxa de timbru de 6 lei si timbre judiciare de 0,30 lei. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Certificat de divort paulacornean paulacornean Cum as putea sa obtin o copie a certificatului de divort pe care l-am pierdut? (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)