avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Activitate klausro79

Activitate klausro79

Bna ziua!
am avut in 2006 o amenda la ratb si pentru ca nu am platit-o a ajuns la primaria din comuna mea.din cate stiu cand se repartizeaza bugetul pentru anul in curs pentru o primarie se ia in calcul si suma amenzilor.
Nu am vrut sa platesc aceasta amenda datorita faptului ca am in comuna un primar care a stat 12 ani in functie si nu a facu NIMIC pentru comunitate,NIMIC.
intrebarea mea ar fi?la cati ani se prescrie o amenda?3 sau 5 ani?
MULTUMESC FRUMOS!
Răspuns la discuția amenda ratb
multumesc pentru raspunsul de ieri
am uitat sa precizez varsta.
am 31 de ani
recunosc ca am calatorit in momentul respectiv fara bilet dar nici primariei nu-i da nimeni nici un drept sa-i opreasca mamei mele bani in numele meu.
eu am sesizat acest lucru sa evidentiez neregulile facute de primarul comunei.
Discuție amenda ratb
buna ziua!
am primit o amenda de la ratb acum 3-4 ani si nu am reusit sa o platesc.
cand mama mea a mers la primarie sa plateasca impozit i s-a oprit o suma de bani si pentru amenda cu toate ca cei de acolo nu aveau acel drept deoarece nu rea pe numele mamei mele.
as vrea sa stiu, prin faptul ca cei de la primarie au oprit acei bani ilegal ce lege incalca sau ce infractiune ar putea fi considerata aceasta?

multumesc!
Discuție chirii
BUNA ZIUA!

TOCMAI M-AM MUTAT CU CHIRIE SI VREAU SA FAC UN CONTRACT LA NOTAR IN ACEST SENS.
AS VREA SA STIU DACA TAXELE SUNT IN FUNCTIE DE SUMA PE CARE O PLATESC LA CHIRIE(DACA PLATESC MAI MULT SI COMISIONUL CRESTE SI INVERS) SI DACA SE LEGALIZEAZA CONTRACTUL LA NOTAR,TREBUIE DECLARAT SI ;LA ADMINISTRATIA FINANCIARA?

MULTUMESC!
buna ziua!
as vrea sa stiu daca eu am o amenda,sa zicem la ratb,si mama mea merge la primarie sa achite impozitul pe casa,cei de acolo au drepul sa-i ceara si partea mea de amenda,desi casa nu e pe numele meu?
exista vre-un articol din lege pentru asta sau este un abuz al personalului primariei?

va multumesc!
buna ziua!
ma numesc matei gabriel,am 38de ani ,divortat si am un baiat de 14 ani dat de tribunal in intrtinerea mamei.
copilul este inscris intr-o scoala cu dezabilitati usoare(centru voila/campina-jud prahova).
as vrea sa stiu,daca pe timpul cat copilul se afla in aceasta scoala,implicit in grija statului,trebuie sa-i platesc pensie alimentara,sau trebuie platita doar pe perioada vacantei cat copilul sta cu mama.

VA MULTUMESC!