avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate teiffermagda

Activitate teiffermagda

buna ziua asi dori sa stiu daca fostul meu sot ma injurat si jicnit in cel mai urat fel il pot da in judecata pt calomnie? am dovada a tot ceea ce a zis de mine pt ca mia scris pe facebook deci e tot scris. problema e ca eu stau in italia si nu am posibilitate sa vin in tara o pot face direct de aici? sau prin ambasada sau prin tribunalele italiene.
va multumesc
buna ziua asi dori sa tiu daca tatal meu a facut puscarie politica pe vremea comunistilor (nu stiu perioada pt ca ii era frica sa vorbeasca despre asta oricum dupa razboi) el a murit eu ca fiica sau mama mea poate sa ceara despagubiri?am vazut azi la televizor ca daca fostul detinut politic nu mai e in viata au drept urmasi. Si cum trebui sa procedez.
este nedrept nu pot crede ca nu se poate recupera un drep al unui copil. deja mia fost greu sa aflu unde este tatal copilului acum ma trezesc ca nu pot recupera pensia. am facut si o plangere penala acum un an si nimic.noi eu si copilul nu stam in romania este cam greu sa fac toate demersurile astea
buna ziua asi vrea sa stiu daca eu mai pot sa recuperez pensia alimentarea a ficei mele dupa 11 ani? stiu ca am asteptat mult dar am tot sperat ca ne putem intelege ca oameni in plus de 10 ani eu stau in italia deci e un pic mai greu sa fac procese. anul trecut am facut plangere penal pt neplata pensiei si abandon de familie dar pana acum nu am nici un raspuns. am auzit mai multe variante ca asi putea recupera bani ,alti spun ca nu mai pot face nimic ,alti imi spun cu un executor sa pun sentinta in executare. since nu mai inteleg nimic asi vrea un raspuns daca se poate. multumesc
Răspuns la discuția am o mare problema
eu asi fi vrut sa fac de aici. pentru ca noi avand domiciliul in italia nu stiu daca pot face actele necesare in roamania
eu sunt despartita de 8 ani in urma sentintei de divort fica mea are dreptul la pensie alimentara, pensie care nu a fost data. noi locuim in italia si asivrea sa stiu cum pot face sa obtin aceasta pensie fara sa fiu nevoita sa vin in tara,unde trebui s ma adresez pt obtinerea pensiei alimentare?