avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate georgetagabor

Activitate georgetagabor

Credeti ca ar reusi sa obtina custodia de la mama? in ce conditii?
Discuție donatie
Parintii vor avea drept si la constructi care o voi face? Imi doresc ca si sotul meu sa aiba drepturi egale cu mine , cum ar trebui sa procedez?Ce acte ar trebui sa intocmesc?
Sunt divortata si am dobandit custodia copilullui in varsta de 4 ani , va rog sa imi spuneti daca pot sa scot din tara copilul fara acordul tatalui , si inca o intrebare ar fi vreo posibilitate ca tatal copilului sa primeasca custodia copilului incepand de la varsta de 10 de ani , in cazaul in care ar cere-o?
Discuție donatie
in urma donatiei cine va fi proprietarul terenului? Ce drept au parintii mei daca vor avea uzufruct viager ? In urma aparitiei unor probleme intre mine si parintii mei as putea ramane fara acest teren? Ce mi s-ar putea intampla daca ei ar vrea sa renunte la actul de donatie daca va fi construita?
Discuție donatie
Revin ,cu o alt a intrebare, daca eu pe acel loc de casa pe care il primesc din donatie de la parintii mei imi construiesc o alta casa impreuna cu sotul el are drept la proprietate in acea casa ?
Multumesc
Buna ziua , as vrea va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Parintii mei vor sa imi doneze o casa cu uzufruct viager pe ei, , va rog sa imi spuneti daca sotul meu are vreun drept la aceasta casa deoarece ei vor sa imi doneze casa nu mai mie , sotul nu va aparea in contractul, de donatie.
Multumesc