Parintii vor avea drept si la constructi care o voi face? Imi doresc ca si sotul meu sa aiba drepturi egale cu mine , cum ar trebui sa procedez?Ce acte ar trebui sa intocmesc?
Sunt divortata si am dobandit custodia copilullui in varsta de 4 ani , va rog sa imi spuneti daca pot sa scot din tara copilul fara acordul tatalui , si inca o intrebare ar fi vreo posibilitate ca tatal copilului sa primeasca custodia copilului incepand de la varsta de 10 de ani , in cazaul in care ar cere-o?
in urma donatiei cine va fi proprietarul terenului? Ce drept au parintii mei daca vor avea uzufruct viager ? In urma aparitiei unor probleme intre mine si parintii mei as putea ramane fara acest teren? Ce mi s-ar putea intampla daca ei ar vrea sa renunte la actul de donatie daca va fi construita?
Revin ,cu o alt a intrebare, daca eu pe acel loc de casa pe care il primesc din donatie de la parintii mei imi construiesc o alta casa impreuna cu sotul el are drept la proprietate in acea casa ?
Multumesc
Buna ziua , as vrea va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Parintii mei vor sa imi doneze o casa cu uzufruct viager pe ei, , va rog sa imi spuneti daca sotul meu are vreun drept la aceasta casa deoarece ei vor sa imi doneze casa nu mai mie , sotul nu va aparea in contractul, de donatie.
Multumesc