avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Revin ,cu o alt a intrebare, daca eu pe acel loc de casa pe care il primesc din donatie de la parintii mei imi construiesc o alta casa impreuna cu sotul el are drept la proprietate in acea casa ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:20, 27 Mai 2010
da, are drept de proprietate pt constructie in temeiul art.30 din Codul familiei, nu si pe teren .
interventie moderator

@Georgeta gabor , ati deschis deja 3 topicuri privind acest subiect, lucru ce este neconform regulamentului acestui forum. Pentru acest motiv voi inchide acest topic si totodata va adresez rugamintea sa scrieti in continuarea unuia din cele 2 topicuri deschise anterior. Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce dispar mesajele? tanguera tanguera Am postat ieri un topic nou si in asteptarea unui raspuns (care n-a sosit nici pana acum) am inceput sa caut in ideea ca poate gasesc un raspuns la problemele ... (vezi toată discuția)
Astept un raspuns adina-cs adina-cs e posibil sa mi se incheie contractul de munca pe termen determinat daca am intrat in concediu medical inainte sami expire contractul? (vezi toată discuția)
Titlul pe pamant spa225 spa225 de unde si cat ma costa sa scot titlul pe pamantul [b]stra stra bunicului[/b] meu? [b]Ca nepot am dreptul? pentru ca alte acte nu sunt.[/b] Este mostenire si ... (vezi toată discuția)