avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate saw_saw36

Activitate saw_saw36

buna ziua!care sunt pasii si actele necesare ptr. concesionarea a 1000m2 ca sa construiesc o casa. va multumesc!
Răspuns la discuția suspendarea permisului
Deci pana la urma sa inteleg ca lunile care stau fara permis nu se i-au in calcul? Cand se inchide dosarul si mi se da (3 luni de suspendare) se socoteste de cand se inchide?
Buna ziua! Mi s-a suspendat permisul cu fara drept de conducere ptr.nr. rosii expirate. Cand se finalizeaza dosarul perioada de suspendare a permisului se calculeaza de cand mi l-au suspendat 25.05.2010 ?
Răspuns la discuția neinmatriculat sau fals
buna ziua! In aceiasi situatie sunt si eu .Ieri am fost la parchet sa vad daca a aprobat cererea ptr. dovada insa ghinion nu s-a aprobat,pe motivul ca odata trecut fara drept de conducere asa ramane pana la solutionare.Culmea e ca pe mine m-a indrumat sa fac cererea seful biroului de eliberari dovezi. Sunt curios sotului i-a dat dovada?:(
Buna ziua! Acum 2 luni am vandut dacia,proprietarul actual nu si-a facut nici pana in ziua de azi actele. In perioada de valabilitate a actului de vanzare un politist la oprit si a trecut pe spatele talonului la rubrica instrainare numele actualului proprietar si data cand expira contractul de vanzare. Acum 4 zile a venit la mine ca la oprit A.R.R-ul si ia luat talonul pentru semnalizare si sa merg cu el la r.a.r sa-i faca constatarea ca functioneaza si apoi la politie pentru talon. La R.A.R nu trebuia sa fiu neaparat eu acolo dar la politie trebuie sa ma duc eu sa-i ridic talonul pentru faptul ca a expirat actul de vanzare si ca tot eu sunt proprietarul? Dar daca e el trecut de politist pe spatele talonului nu trebuie sa se duca singur? Va multumesc!
permisul m-i la suspendat nu politia rutiera ci politia de la o sectie si fara drept de conducere.Azi am fost la sectie sa ma interesez de dosar si au zis ca e la parchet. M-am dus la parchet sa cer de la procurorul care se ocupa de dosar dovada de condus si aici surpriza ca nu am dreptul ptr.dovada odata ce sunt fara drept de conducere si a douasurpriza ca dosarul nu era la ei. Intr-un final nu mai stiu ce sa iau de buna si ce nu. Pana la urma am dreptul la dovada sau nu ?Mai am inca o intrebare dovada fara drept de conducere nu trebuie sa aiba si o data finala trecuta pe ea ca la mine nu scrie decat inceperea ei. va multumesc!
va multumesc pentru raspuns! Imi da un pic de speranta pentru ziua de maine.
buna ziua! Ieri m-am mai interesat la cineva si ma sfatuit ca pentru dovada de condus sa merg la procuror sa cer. Am vreo sansa oare ? Ca de permis depindem toata familia asta ne aduce banutul in casa.
actul de donatie este facut de parintii lui tata.Acum in momentul de fata sunt toti decedati eu fiind singurul mostenitor.Nu stiu daca se poate trimite pe forum.Am fost si ne-am interesat valoarea terenului variaza intre 50-60.000E,ies bani frumosi de ambele parti,dar nu am gasit avocatul potrivit.
anul trecut in 2oo9 am fost la un avocat sa vedem daca putem saretrocedam acest teren.Cand s-a inceput cu retrocedarile de terenuri in 2001 mama s-a dus si a facut dosarul care trebuia,dupa un anumit termen s-a cerut inca un dosar dar cu inca o hartie adaugata.L-a facut si pe al doilea dosar cu nr. de inregistrare.Apoi s-a cerut inca un dosar dar pe acesta nu l-a mai facut pentru ca s-a mutat la tara si nu s-a mai interesat.In 2003 mama mi-a dat un dosar cu actul original de donatie imobiliara din 10 martie1977 evaluat la suma de 3.635lei.Donarea s-a faut pe baza art.314 din codul civil,donarea s-a facut catre consiliul popular al municipiului galati.Cand am fost sa ne interesam la consiliu in2003 cei de la birouri au spus ca este prea tarziu.Acum cum am scris si la inceput cand ne-am dus la avocat a facut niste cercetari si spus ca nu se mai poate face nimic.Terenul este intr-o zona centrala a orasului si sunt blocuri construite pe el.Chiar asa este o cauza de drept pierduta sau sunt alte interese? Va multumesc!