avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesionare teren pentru a construi o casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesionare teren pentru a construi o casa

buna ziua!care sunt pasii si actele necesare ptr. concesionarea a 1000m2 ca sa construiesc o casa. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters194687 , utilizator 12:34, 11 Iulie 2011
Trebuie sa fiti mai explicit. Terenul este proprietate personala sau face parte din domeniul public ori privat al statului sau unitilor administrativ teritoriale?
Solicitati primariei, planurile topografice scara 1:2000, respectiv 1:500 privind terenul pe care doriti sa il concesionati.
Faceti o cere motivata ,,Va rog sa-mi aprobati in vederea concesiunii, terenul x in suprafata de y in vederea constructiei unei locuinte. La aceasta cerere atasati si planurile mai sus mentionate, indicand terenul care va intereseaza. Pentru eliberarea planurilor topografice se percepe o taxa.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)
Pentru constructie: ce inseamna schita de amplasament? s.a. criss_media73 criss_media73 vreau sa-mi construiesc o casa . sunt la inceputul actelor . ce inseamna schita de amplasament al terenului la scara 1:500 dar si 1:2000? si mai e cava : eu am ... (vezi toată discuția)
Concesionare ContSters194687 ContSters194687 Va cer ajutorul referitor la concesionarea unui teren. Mentionez ca sunt proprietarul unui teren in suprafata de 140 m patrati in Bucuresti si intentionez sa ... (vezi toată discuția)